Direct contact
of advies
voor een uitje?

Klik hier

Laatste
beoordeling

De leukste activiteiten en arrangementen
op de Veluwe! Lees meer

Alle ervaringen

19-09-2017

We hebben met groep 8 met meneer Paul mogen survivallen. Het was geweldig te zien hoe hij de groep meekreeg en precies juist wist te benaderen en te stimuleren. Het accent lag op communiceren, respect en elkaar helpen. Het middel was survivallen. De kinderen konden zelf bepalen hoe moeilijk het werd waardoor iedereen mee kon doen en bij de groep hoorde. Top top top!

06-06-2017

Spontaan bedacht dat we met z'n drieën wilde steppen. Dit was geen probleem. Steps stonden bij aankomst al met volle banden voor ons klaar. Na een duidelijk uitleg en een gevulde rugzak met verrekijker, gps, eten en drinken gingen we op pad. Een mooie route. Met moeie voeten en een ervaring rijker weer naar huis. Was top!

05-06-2017

Met het gezin een fantastische dag gehad bij de Beekse Hoeve. Leuke activiteiten. Mooie accommodatie. Goed eten, vriendelijk personeel. Er was zelfs gedacht aan extra water ivm de warmte. Topdag!

08-05-2017

Zondag7 mei een reünie van een groepje leerlingen die eind 70ths in Barneveld op de praktijkschool zaten. Een en ander was perfect georganiseerd door jullie. Vriendelijke mensen hebben ons een onvergetelijke dag bezorgd. We hebben er met volle teugen van genoten! Dank!

05-08-2016

We hebben afgelopen zaterdag allemaal ontzettend genoten van de huifkar/picknicktocht en het boeiende verhaal met presentatie van de wildbeheerder.

Het is iets om mensen aan te bevelen!

Met dank en een hartelijke groet!

Oedeken van Agt.

Projectleider regio Arnhem/Nijmegen van de Oogvereniging.

09-06-2016

We hadden afgelopen zondag een mega leuke Huifkartocht. We hebben gelachen, gezongen en ons uitstekend vermaakt

05-04-2016

Een GPS tocht gemaakt op de 'huiffietsen' (reuze skelters) erg leuke opdrachten. Bedankt voor deze leuke activiteit!

05-04-2016

Ongedwongen sfeer, gezelligheid, leuke en klantvriendelijke instructeurs. Kortom: een aanrader!

10-12-2015

Wat een dag wat een kou maar wat was het gezellig! Heerlijk gegeten bij de 3 ster in Otterlo, gezellige huifkartocht en afgesloten met een borrel. Beeksehoeve bedankt!

25-11-2015

Bedankt voor de geslaagd dag, en een compliment aan jullie activiteiten begeleiders!

Deel ook je ervaring