Direct contact
of advies
voor een uitje?

Klik hier

Laatste
beoordeling

Teambuilding, Vergaderen,
Retraite in de natuur Lees meer:

Coronaproof uitjes

Bent u op zoek naar een leuk dagje uit waarbij u ook in deze tijden kunt genieten van een activiteit met de familie? Bij de Beekse Hoeve blijven er nog veel coronaproof activiteiten/uitjes over die u kunt reserveren. We houden ons aan de richtlijnen en hanteren natuurlijk de 1,5 meter regel. 

Safari

De safaritocht is ook in deze tijd een leuk uitje. Er zijn wel doorzichtige schotten opgehangen en er kan 1 gezin plaatsnemen op de bank en een ander gezin op de bank erachter. Ook met de doorzichtige schotten kunt u gezellig contact houden met de familie achter u! Zo houden we ook met de safaritocht aan de 1,5 meter afstand. Beleef een onvergetelijke safaritocht met de exclusieve Safari Express door het wereldbekende Nationale Park de Hoge Veluwe. Tijdens de safaritocht gaat u prachtige dieren zien van dichtbij die u niet zomaar ergens anders tegenkomt in een nationaal park. U kunt een safaritocht reserveren van 1,5 uur, 2 uur of 3 uur.

Ook met de Rolstoel Express kunt u een mooie safaritocht meemaken. De totale lengte van de kar is 7,5 meter en daarom kunnen er dus 5 rolstoelen staan. We houden ons netjes aan de regels. De safaritocht is 12 km lang en is inclusief een drankje onderweg.

Boek hier uw safaritocht

Coronaproof uitjes

Huiffiets en fietstrein

Sinds kort kunt u de Huiffiets en de fietstrein weer reserveren! De huiffiets en de fietstrein zijn helemaal Coronaproof en klaar voor gebruik. Bij de huiffiets geldt dat er per fiets 1 gezin op kan. Bij de fietstrein is er voldoende afstand met de fietskarretjes en daarom mag er met de fietstrein een gecombineerde familie/stel vrienden mee weg. 

GPS-activiteiten

Sinds juni zijn de GPS-activiteiten ook weer beschikbaar om te reserveren. U kunt weer gaan GPS voetgolven, GPS wandelen, GPS steptochten, GPS disc golven en GPS klootschieten. Deze activiteiten staan bekend om veel gezelligheid en hard gelag. Zeker een aanrader! 

Huifkartocht

De huifkartochten zijn sinds kort weer beschikbaar om te reserveren. Goed nieuws natuurlijk, maar toch moeten we ons houden aan de 1,5 meter regel. Komt u met een paar vrienden? Dan is de 1,5 meter regel extra belangrijk. De huifkartocht kan gecombineerd worden met een picknick, voetgolf en klootschieten. 

Ontdek onze coronaproof uitjes

Zoals u ziet zijn er talloze mogelijkheden voor een geslaagde dag met uw bedrijf, familie of vrienden. 

Een kleine greep uit ons assortiment:

  • Safari tochten over de Hoge Veluwe en Plankenwambuis
  • GPS Voet Golf
  • GPS Disc Golf
  • GPS klootschieten
  • Teambuilding 
  • Vlottenbouwen
  • Steptochten

Dit zijn een paar voorbeelden van activiteiten die geheel Coronaproof zijn, ook kunt u deze combineren in een compleet arrangement. Geniet van een dag vol plezier en gezelligheid bij de Beekse Hoeve. Wacht niet langer en boek een coronaproof uitje voor uw groep. Met de Veluwe als locatie profiteert u bovendien van een fantastische locatie. 

Ontdek alle activiteiten