Direct contact
of advies
voor een uitje?

Klik hier

Laatste
beoordeling

Teambuilding, Vergaderen,
Retraite in de natuur Lees meer:

Overnachten op de Veluwe

Overnachten op de Veluwe midden in de prachtige natuur? Boek dan een accommodatie bij Bed & Beekse Hoeve en ervaar hoe het is om te slapen op de Veluwe

Middenin het bos overnachten op de Veluwe

Wij hebben drie verschillende accommodaties waarin je bij ons kan overnachten op de Veluwe. Deze liggen aan de rand van de Veluwe. Je hebt een eigen privé terras middenin het bos en je hebt geen last van andere bewoners. Alsof je alleen gebogen bent in het bos. Geen geluid, namens het geluid van de natuur. Een oase van roest!

Elke accommodatie is van alle gemakken voorzien en biedt je veel comfort. Alles is volledig uitgerust en niets ontbreekt. Van een eigen badkamer tot aan een ruime eethoek waar je gezellig spelletjes kan spelen en eten. 

Lijkt het je wat om bij ons een overnachting te boeken op de Veluwe? Let dan goed op want bij iedere eenheid is het mogelijk om een ​​jacuzzi sessie van 2 uur bij te boeken (tegen betaling). Dit is zeer populair onder gasten en wordt ook erg gewaardeerd. Vergeet dit dus er niet bij te boeken want dit wil je niet missen. Dit is maximaal ontspannen!

Benieuwd naar wat andere gasten van hun overnachting(en) gevonden? Bekijk hier de beoordelingen van gasten die je voor zijn gegaan en al een overnachting bij ons geboekt op de Veluwe.

De Boslodge voor 2 personen  Veluwse Heide studio 2 personen  Veluwse bossuite voor 2 personen