Direct contact
of advies
voor een uitje?

Klik hier

Laatste
beoordeling

Teambuilding, Vergaderen,
Retraite in de natuur Lees meer:

Over ons

Welkom op onze Hoeve in Otterlo, De Beekse Hoeve.

-make each day count-

Een natuurbelevenis in Otterlo , midden op de Veluwe, omringt door bossen, heidevelden en zandverstuivingen. Waarin de achtertuin de wilde paarden, reeën, zwijnen en edelherten grazen. De aangewezen plek om te overnachten, op adem te komen en te zijn wie je bent, alleen, samen of met je collega’s.

Bed & Beekse Hoeve

Overnachten aan de rand van het bos in 1 van onze Veluwse Bed & Beekse Hoeve kamers, ingericht met heerlijke inloop douche, toilet, twee box spring bedden, tv, vaatwasser, koelkast en privé tuin. Op onze hoeve staat een jacuzzi, deze kunt u huren voor een heerlijke ontspannen sessie.

Safari Lounge tent, vergaderen, teambuilding  of retraite

Aan onze prachtige wilde bloementuin staat onze Safari Lounge Tent, een privé ruimte waarin je word opgenomen in de natuur, het gevoel van buiten binnen kunt ervaren. Onze Safari tent is voorzien van een palletkachel, flip-over en groot tv scherm voor het geven van een presentatie, teamoverleg of workshop. Buiten bieden wij de mogelijkheid om rond een kampvuur te zitten.

Safari Express- Safari Tour door de Plankenwambuis

Uniek is onze Safari Express, die u onder leiding van een ervaren Bos Ranger de big 5 van de Veluwe laat zien, in ieder geval het prachtige landschap waarin deze wilde dieren leven. Een tour van ruim 15km door de ongerepte natuur, de Plankenwambuis en de Mossel.

-make each day count-

 

Met vriendelijke groet,
Gijsbert, Leonie, Jada en het team van de Beekse Hoeve