Direct contact
of advies
voor een uitje?

Klik hier

Laatste
beoordeling

Voor een leuk dagje uit!
De leukste activiteiten en arrangementen
op de Veluwe! Lees meer

Over ons

De Beekse Hoeve is gespecialiseerd in het organiseren van huifkartochten, safari ritten  complete arrangementen en activiteiten. Onze doel groepen zijn Families, bedrijven en scholen. Ook krijgen wij veel aanvragen voor vrijgezellenfeesten, kinderfeesten en sportieve activiteiten. 

Met trots kunnen we zeggen dat we dit jaar 12,5 jaar bestaan, en al 12,5 jaar lang leuke activiteiten en arrangementen voor onze gasten mogen verzorgen. Er is dan ook niets mooiers dan het verzorgen van een familie of bedrijfsfeest. In samenwerking met de beste horeca bedrijven in en om Otterlo bieden wij dan leuke programma,s aan voor elke doelgroep. Wij adviseren onze gasten graag bij hun keuze, boeken via de website is een mogelijkheid maar u bent ook van harte welkom bij ons op de Beekse Hoeve.

Een belangrijke en zeer leuke doelgroep zijn ook de scholen en verenigingen. Er is niets mooiers dan activiteiten te organiseren voor kinderen. Wij doen dan ook onze uiterste best om de jeugd een positieve ervaring mee te geven.

Samen ontdekken, samen leren en samenwerken zijn dan ook belangrijke kern woorden.

De Beekse Hoeve is opgericht in 2005 en bestaat dit jaar 10 jaar, waar wij erg trots op zijn. Het doel van de Beekse Hoeve is dan ook om uw dagje op de Veluwe onvergetelijk leuk te maken. Gastvrijheid staat bij ons hoog in het vaandel!

Onze hooft activiteit zijn de zeer luxe huifkarren, deze zijn rolstoelvriendelijk en zitten erg comfortabel. Wij halen onze gasten dan ook op voor de deur, met vriendelijke paarden en een gezellige koetsier. Bij al onze opstapplaatsen kunt u gratis parkeren, lekker koffie drinken en genieten van een hapje of drankje.

Wij heten u dan ook van harte welkom op de Beekse Hoeve.

Met Vriendelijke groet,

Gijsbert, Leonie, Jada en het team van de Beekse Hoeve