Direct contact
of advies
voor een uitje?

Klik hier

Laatste
beoordeling

locatie voor
retraite in de natuur Lees meer:

Over ons

Welkom op onze Hoeve in Otterlo, De Beekse Hoeve.

Een natuurbelevenis in Otterlo , midden op de Veluwe, omringt door bossen, heidevelden en zandverstuivingen. Waar in de achtertuin de wilde paarden, reen, zwijnen en edelherten grazen. De aangewezen plek om te overnachten, op adem te komen en te zijn wie je bent, alleen, samen of met je collega,s.

Bed & Beekse Hoeve

Overnachten aan de rand van het bos in 1 van onze Veluwse Bed & Beeksehoeve kamers, ingericht met heerlijke inloop douche met toilet, twee boxspring bedden, tv, vaatwasser, koelkast en privé tuin. Op onze hoeve staat een jacuzzi, deze kunt u huren voor een heerlijke ontspannen sessie.

 

Bloementuin  met veel natuurlijke mogelijkheden

Aan onze prachtige wilde bloementuin staat onze Safari lounge tent, een corona proef privé ruimte waarin je word opgenomen in de natuur, het gevoel heb dat je buiten zit en toch heerlijk warm zit. Onze Safari tent is voorzien van een houtkachel, flip-over en groot tv scherm voor het geven van een presentatie, teamoverleg of workshop. Buiten bieden wij de mogelijkheid om rond een kampvuur te zitten.

Een unieke natuurlijke locatie voor een nachtje weg, een dagje breinstormen, of heerlijk de omgeving verkennen.

De locatie om even op adem te komen, brainstormen, vergaderen of een paar nachtjes weg,

meditaite  of Yoga  retreat, vergader of teambuilings dag. Er even heerlijk tussenuit op de Veluwe!

Safari Express- Safari Tour door de Plankenwambuis

Uniek is onze Safari Express, die u onder leiding van een ervaren Bos Ranger de big 5 van de Veluwe laat zien, in ieder geval het prachtige landschap waarin deze wilde dieren leven. Een tour van ruim 15km door de ongerepte natuur, de Plankenwambuis en de Mossel.

Ook kunt u bij ons terecht voor een leuke natuurlijke activiteit zoals  GPS voetgolf, Bamboobouwen, pijl en boogschieten of  Natuurlijk fietsen met gps en natuuropdrachten.

 

 

 

Wij heten u dan ook van harte welkom op

bed en Beekse Hoeve

 

Met Vriendelijke groet,

Gijsbert, Leonie, Jada en het team van de Beekse Hoeve