Direct contact
of advies
voor een uitje?

Klik hier

Laatste
beoordeling

Teambuilding, Vergaderen,
Retraite in de natuur Lees meer:

Boslodge

2-persoons boslodge

Kom je met 2 personen overnachten? Ontdek onze sfeervolle 2-persoons lodge! Deze lodge ligt direct aan het bos, dat is dus echt genieten van de natuur. 

De indeling is ruim en luxe. Er is 1 slaapkamer met een 2 persoons bed. De woonkamer is voorzien van een gezellige zithoek met een fijne bank en 2 heerlijke luxe stoelen, uiteraard ontbreekt de tv niet. De keuken is voorzien van een grote koelkast, oven, vaatwasser, senseo en waterkoker.
Er is een eettafel met 2 stoelen aanwezig.
De badkamer is voorzien van een douche, wc en wasbak/opbergkast. De tuin is helemaal omheind en voorzien van een buiten set met kussens.

Kom je met 4 personen? Er zijn twee van bovengenoemde lodges aan het bos. Beide lodges hebben dezelfde inrichting.

De Lodge boeken

 

Maak van uw vakantie een retraite 

De onderstaande sessies kunt u rechtstreeks boeken bij de coach.

Paul Bul, coachen met paarden

We grow fearless by walking into our fears ~ Robin Sharma

Paul, coach, met de inzet van paarden. Paarden zijn vluchtdieren, kuddedieren. Hun instinctieve verlangen tot het vormen van een kudde is overlevingsdrang. Dit verlangen maakt dat zij meesters zijn in het ‘lezen’ van gedrag. In het samenzijn met hen vertellen zij jou het verhaal van je gedrag en houding door hun oordeelloze feedback. Door mijn vragen naar jouw ervaring bij de paarden kun je tot zelfinzicht komen. Zicht op je voelen, denken en doen. En dat leidt tot weten wat je werkelijk wilt vanaf Nú.
 
Contact:
website:  Anarupacoaching
telefoon: 06 42208909

Jet – jouw persoonlijke buitencoach & systeemopsteller

Kom thuis, daar waar je alles van jezelf kan laten zien.

Mijn naam is Jet en ik moedig je graag aan om jouw plek te vinden en in te nemen: in jezelf, in contact met de ander, in je huis of op je werk. Ik geloof namelijk dat iedereen zijn eigen plek heeft op deze wereld waar we alles van onszelf kunnen laten zien. Ook onze raakbaarheden.

We worden namelijk dagelijks geraakt door de mensen om ons heen. Deze terugkerende gevoelens en gedachtes zijn veelal terug te voeren uit de systemen waarin we zijn opgegroeid. Tijdens systemische oefeningen en/of een opstelling in de natuur zien we snel en zonder veel woorden waarin we worden geraakt. Wat speelt er op dit moment? Wat is hierin de verbinding met het systeem waar we deel vanuit maken? En op welke manier kunnen we hier anders in bewegen? In de rust van de natuur bootsen we een veilige setting na om nieuwe gedachtes, gevoelens en gedrag aan te leren.

Met mijn liefdevolle aanwezigheid ondersteun ik je bij de ‘pijn’ en ‘fijn’ momenten en help je hier waardevolle informatie uit te halen. Zie ik je in de natuur?

Contact:
website:  Raakbaar
telefoon: 0645245220