Direct contact
of advies
voor een uitje?

Klik hier

Laatste
beoordeling

Voor een leuk dagje uit!
Survivallen met
de hele klas Lees meer

Alle ervaringen

18-08-2019

We hebben gisteren met de gehele familie genoten van de Safari tocht.
Het bloemetje voor de verjaardag van onze vader vonden wij super attent. Vriendelijke chauffeur.
Kortom zeker een aanrader.

22-06-2019

Geweldige familiedag verzorgd door de Beekse Hoeve! Absoluut een aanrader. Wij hadden de safari express met picknick. Mooie tocht,leuke chauffeur en uitleg onderweg en heerlijke picknick.
Daarna boerengolf, erg leuk. De afstand terug naar het restaurant was iets verder dan 900 meter, maar goed te doen. De bbq prima verzorgd en erg lekker. Kortom: kunnen we iedereen aanraden die iets leuks wil organiseren voor een groep!

03-04-2019

We kijken terug op een heerlijke dag!
30 maart waren we 30 jaar getrouwd. Met de familie vriendelijk ontvangen bij restaurant de 3ster. Daarna olv Marcel en Gerard een mooie huifkartocht mét zelfs een bloemetje voor de bruid en lekkere picknick.
Aansluitend de boerenmidgetgolf en een springkussen voor de kleintjes. Dank jullie wel allemaal! Dit is echt een aanrader!

21-09-2018

We hebben 19 September 2018 een ontzettend leuke dag gehad.alles was perfect geregeld en werd met veel enthousiasme gedaan.
We hebben allemaal genoten.
1 minpuntje was de saté . Dit waren pennen met grote brokken kipfilet , niet gekruid of in de marinade. Verder was ook de barbecue goed geregeld.
Als we weer iets te vieren hebben, zeker voor herhaling vatbaar .

17-09-2018

Wij hebben zaterdag onze nichtendag bij jullie gehad. Het was een fantastische ervaring. Heel goed georganiseerd. Wij hebben genoten van de huifkar tocht met picknick en boermidgetgolf. Een echte aanrader.

21-02-2018

Wij zijn met de hele familie op een ontzettend leuke safaritocht geweest. Zowel jong en oud hebben genoten van de prachtige omgeving,de verwarmde safariwagen en de service van de Beekse Hoeve.

Een absolute aanrader!

26-01-2018

Mee geweest met de Safari Express, zwijnen en hertjes gezien. De Chauffeur stopte netjes zodat we mooie foto,s konden maken. Veel bomen omgewaaid en een ruig bos, bijzondere mooie omgeving.

Bedankt namens de hele familie Ekkel!

19-09-2017

We hebben met groep 8 met meneer Paul mogen survivallen. Het was geweldig te zien hoe hij de groep meekreeg en precies juist wist te benaderen en te stimuleren. Het accent lag op communiceren, respect en elkaar helpen. Het middel was survivallen. De kinderen konden zelf bepalen hoe moeilijk het werd waardoor iedereen mee kon doen en bij de groep hoorde. Top top top!

06-06-2017

Spontaan bedacht dat we met z'n drieën wilde steppen. Dit was geen probleem. Steps stonden bij aankomst al met volle banden voor ons klaar. Na een duidelijk uitleg en een gevulde rugzak met verrekijker, gps, eten en drinken gingen we op pad. Een mooie route. Met moeie voeten en een ervaring rijker weer naar huis. Was top!

05-06-2017

Met het gezin een fantastische dag gehad bij de Beekse Hoeve. Leuke activiteiten. Mooie accommodatie. Goed eten, vriendelijk personeel. Er was zelfs gedacht aan extra water ivm de warmte. Topdag!

Deel ook je ervaring