Direct contact
of advies
voor een uitje?

Klik hier

Laatste
beoordeling

Voor een leuk dagje uit!
Winterse uitjes
op de Veluwe Lees meer

Alle ervaringen

21-09-2018

We hebben 19 September 2018 een ontzettend leuke dag gehad.alles was perfect geregeld en werd met veel enthousiasme gedaan.
We hebben allemaal genoten.
1 minpuntje was de saté . Dit waren pennen met grote brokken kipfilet , niet gekruid of in de marinade. Verder was ook de barbecue goed geregeld.
Als we weer iets te vieren hebben, zeker voor herhaling vatbaar .

17-09-2018

Wij hebben zaterdag onze nichtendag bij jullie gehad. Het was een fantastische ervaring. Heel goed georganiseerd. Wij hebben genoten van de huifkar tocht met picknick en boermidgetgolf. Een echte aanrader.

21-02-2018

Wij zijn met de hele familie op een ontzettend leuke safaritocht geweest. Zowel jong en oud hebben genoten van de prachtige omgeving,de verwarmde safariwagen en de service van de Beekse Hoeve.

Een absolute aanrader!

26-01-2018

Mee geweest met de Safari Express, zwijnen en hertjes gezien. De Chauffeur stopte netjes zodat we mooie foto,s konden maken. Veel bomen omgewaaid en een ruig bos, bijzondere mooie omgeving.

Bedankt namens de hele familie Ekkel!

19-09-2017

We hebben met groep 8 met meneer Paul mogen survivallen. Het was geweldig te zien hoe hij de groep meekreeg en precies juist wist te benaderen en te stimuleren. Het accent lag op communiceren, respect en elkaar helpen. Het middel was survivallen. De kinderen konden zelf bepalen hoe moeilijk het werd waardoor iedereen mee kon doen en bij de groep hoorde. Top top top!

06-06-2017

Spontaan bedacht dat we met z'n drieën wilde steppen. Dit was geen probleem. Steps stonden bij aankomst al met volle banden voor ons klaar. Na een duidelijk uitleg en een gevulde rugzak met verrekijker, gps, eten en drinken gingen we op pad. Een mooie route. Met moeie voeten en een ervaring rijker weer naar huis. Was top!

05-06-2017

Met het gezin een fantastische dag gehad bij de Beekse Hoeve. Leuke activiteiten. Mooie accommodatie. Goed eten, vriendelijk personeel. Er was zelfs gedacht aan extra water ivm de warmte. Topdag!

08-05-2017

Zondag7 mei een reünie van een groepje leerlingen die eind 70ths in Barneveld op de praktijkschool zaten. Een en ander was perfect georganiseerd door jullie. Vriendelijke mensen hebben ons een onvergetelijke dag bezorgd. We hebben er met volle teugen van genoten! Dank!

05-08-2016

We hebben afgelopen zaterdag allemaal ontzettend genoten van de huifkar/picknicktocht en het boeiende verhaal met presentatie van de wildbeheerder.

Het is iets om mensen aan te bevelen!

Met dank en een hartelijke groet!

Oedeken van Agt.

Projectleider regio Arnhem/Nijmegen van de Oogvereniging.

09-06-2016

We hadden afgelopen zondag een mega leuke Huifkartocht. We hebben gelachen, gezongen en ons uitstekend vermaakt

Deel ook je ervaring