Direct contact
of advies
voor een uitje?

Klik hier

Laatste
beoordeling

Teambuilding, Vergaderen,
Retraite in de natuur Lees meer:

Alle ervaringen

19-12-2023

We zijn 2 nachtjes verbleven in de bos studio. Super leuke plek, een fijn en schoon huisje en aardige en gastvrije mensen! Aanrader!

16-09-2023

Naar aanleiding van ons 50 jarig huwelijk hebben we, met kinderen en kleinkinderen, een picknicktocht met de huifwagen gemaakt.
Het was allemaal prima verzorgt, een leuke route door bos en hei, met onderweg veel info
(door Chris) over de omgeving en het wild wat er leeft. Onderweg een stop gemaakt bij het uitzichtpunt en een pauze met heerlijke broodjes en wat te drinken erbij.
Kortom een prima verzorgt uitje.

07-09-2022

Met een groep van 13 personen een inspirerende safaritocht gemaakt olv gids Henk. Hoewel we geen dieren hebben gezien wist hij het dierenleven toch voor ons “zichtbaar” te maken. Ook de lunch was bijzonder goed verzorgd.
Een aanrader!

15-08-2022

Ik werd verrast door mijn vriendinnen en zussen met een uitje . Dit werd de tour met Henk in de safarikar en we hebben genoten van zijn verhalen en de kennis die Henk heeft. Henkie bedankt Henkie bedankt Henkie bedankt dit hebben we hem toegezongen. Groetjes de meiden uit Den Haag

13-08-2022

Vandaag met een groep vrouwen met de huifkar geweest met Henk.. wat een geweldige man. We hebben echt een super leuke rit gehad.

We komen zeker nog een keer terug...

20-07-2021

Met de groep ouderen vd zorgboererij op pad geweest met de safaritrein .Henk deed het fantastisch vertelde duidelijk met passie over het gebied planken wambuis ook vertelde hij over de dieren.Het was een gezellige leerzame middag ,dank daar voor!

Groet Team Boerderij Woudegge-Otterlo

11-09-2020

Wat heeft ons gezin ontzettend genoten van de tocht met de safariwagen en de super lunch onderweg. Jammer dat de fietstocht een beetje in het water viel. Maar wij kijken terug op een hele mooie dag. 30 augustus 2020.

11-07-2020

Eind juni hebben we de Hoge Veluwe safaritocht gedaan. Goed georganiseerd. Wij hadden er een picknicklunch bijbesteld (deze was gevarieerd, erg goed). Leuk dat er een gids mee gaat op deze tocht. De wandeling naar de observatiepost was een leuke afwisseling.

05-07-2020

Vandaag familiedag. We hadden in overleg met Leonie ivm corona 2 fietstreinen zodat de hele familie samen kon fietsen.
Heel veel plezier gehad, ook door de mooie route die we via gps meekregen. Dit is echt een aanrader. Ik kom weer terug want is ook leuk om met vrienden te doen.

04-07-2020

Vandaag ons jaarlijkse vriendenuitje hier gehouden. Nu is de combi slecht weer met corona maatregelen niet de beste combi maar wat zijn deze mensen gastvrij en creatief in de dag zo leuk, gezellig en ontspannen mogelijk te laten verlopen. Van een gezellige ontvangst met wat lekkers, een goed verzorgde en heerlijke lunch, leuke accomodatie tot de activiteiten zelf, alles even leuk en gezellig.
Daarnaast hebben ze sinds kort ook erg leuke huisjes die je kan huren in deze prachtige omgeving. Ik kom hier zeker nog eens terug

Deel ook je ervaring