Direct contact
of advies
voor een uitje?

Klik hier

Laatste
beoordeling

E-Shopper Tour
over de Veluwe Lees meer:

Heerlijk overnachten op de Veluwe in de prachtige natuur

Op zoek naar een heerlijke, maar ook rustige plek om te overnachten op de Veluwe? Of net een drukke dag gehad met allemaal leuke activiteiten en je wilt niet meer naar huis rijden of je wilt hem gezamenlijk afsluiten op een knusse plaats? Kom dan overnachten op de Veluwe bij de Beekse Hoeve! Lees hieronder direct verder om hierover mee te weten te komen.

Ik wil de accommodaties wel zien!

In alle rust overnachten op de Veluwe

Bij de Beekse Hoeve hebben we verschillende accommodaties waarin je kan overnachten op de Veluwe. Elke accommodatie is luxe, maar ook sfeervol ingericht. Wil je echt helemaal tot rust komen of gewoon lekker genieten? Bij iedere accommodatie heb je de mogelijkheid om een jacuzzi sessie van twee uur tegen betaling bij te boeken. Welke accommodatie heeft jouw voorkeur?

Kom overnachten op de Veluwe in onze Bed & Beekse Hoeve

Op de Beekse Hoeve hebben wij drie accommodaties voor je waarin je uniek kan overnachten op de Veluwe. Bij de Beekse Hoeve kan je een Boslodge voor vier personen boeken, een Veluwse heide Studio voor twee personen en een Veluwse Bossuite voor twee personen. 

Met z'n vieren genieten van de natuur? Dan is de Boslodge iets voor jullie! Hij ligt direct tegen het bos aan dus je geniet hier puur van de natuur. Er is één ruime slaapkamer aanwezig met een tweepersoonsbed en een slaapkamer met twee eenpersoonsbedden. In de luxe woonkamer is er een zithoek aanwezig met een fijne bank en twee luxe stoelen. Als je hierop gaat liggen dan wil je er niet meer vanaf! 

De keuken is voorzien van een grote koelkast, oven, waterkoker en vaatwasser. Daarnaast is er een ruime eettafel waar je in de avond gezellig kan eten en de dag na kan bespreken. Ook is er een badkamer aanwezig die is voorzien van een douche, wc, een wasbak en opbergkast. Niet geheel onbelangrijk! 

Vergeet niet plaats te nemen op de grote en schitterende loungeset die aanwezig is en in de tuin staat. Een prachtige plek waar je heerlijk in de avond kan borrelen en een spelletje kan spelen, maar ook is het een mooie plek om een boek te lezen of gewoon lekker te genieten van de zon en de rust!

Een accommodatie waarin je kan overnachten op de Veluwe bij Beekse Hoeve

Een Bossuite of een Studio?

Wil je overnachten op de Veluwe in een Studio of Bossuite? Beide accommodaties zijn maximaal geschikt voor twee personen en hebben meer van elkaar weg dan dat ze van elkaar verschillen. Zo hebben beide accommodaties twee aparte boxspring bedden en zijn er sanitaire voorzieningen aanwezig, zoals een douche, wastafel en toilet.

Daarnaast beschikken beide accommodaties over een ruime eethoek, is er keuken aanwezig en kan je buiten genieten op een privé terras met heerlijke loungesets. Neem plaats en ervaar de oase van rust die hier heerst! 

Wat zijn dan de verschillen? De accommodaties liggen ergens anders en zowel binnen als buiten lijken de accommodaties niet op elkaar. 

Combineer jouw overnachting

Niet alleen kan je bij de Beekse Hoeve overnachten op de Veluwe, maar ook organiseren wij veel leuke activiteiten. Combineer jouw overnachting bij ons met één of meerdere leuke activiteiten. Zo organiseren wij veel leuke activiteiten, zoals huiffietsentochten en kan je bij ons pijl en boogschieten en vlotten bouwen. Ook organiseren wij unieke activiteiten, zoals het GPS Disc Golf, GPS Voetgolf en de Veluwse Safari Express. 

Ook kan je arrangementen bij ons afnemen, zoals een picknick in combinatie met één van onze activiteiten. Maatwerk is ook mogelijk. Neem hiervoor contact met ons op. Heb je meer informatie nodig? Dan kan je bij ons meer informatie aanvragen. Wij nemen dan contact met je op en zorgen ervoor dat je meer informatie toegestuurd krijgt. 

Boek nu hier om heerlijk te overnachten op de Veluwe

Wacht niet te lang en boek nu één van onze drie accommodaties waarin je bij ons kan overnachten op de Veluwe. Kies jouw favoriet en boek één van onze knusse, sfeervolle en gezellige accommodaties. We zien je graag snel!

Ja, ik wil boeken