Direct contact
of advies
voor een uitje?

Klik hier

Laatste
beoordeling

Teambuilding, Vergaderen,
Retraite in de natuur Lees meer:

Bedrijfsuitje Gelderland

Met het hele bedrijf een leuk dagje uit in Gelderland? Bekijk de verschillende activiteiten van de Beekse Hoeve! Wij organiseren verschillende uitjes voor een fantastisch bedrijfsuitje in Gelderland.

Leuk bedrijfsuitje in Gelderland

Of u nu op zoek bent naar een rustige activiteit of juist actief een dagje uit wilt in Gelderland, bij de Beekse Hoeve bent u aan het juiste adres! Wat dacht u bijvoorbeeld van een safari rit over de Veluwe? Een prachtige rondrit in de mooie natuur, eventueel aan te vullen met een heerlijke picknick.

Bedrijfsuitje GelderlandBedrijfsuitje GelderlandBedrijfsuitje Gelderland

Teambuildingactiviteit in Gelderland

Een leuk uitje voor het hele bedrijf is natuurlijk helemaal compleet wanneer er teambuilding aan te pas komt. Bij de Beekse Hoeve hebben we verschillende teambuildingactiviteiten die zeer geschikt zijn voor een bedrijfsuitje in Gelderland. Zo kunt u bij ons:

Benieuwd naar alle teambuildingactiviteiten? Bekijk hier het overzicht. 

Bedrijfsuitje op maat

De Beekse Hoeve is gespecialiseerd in het organiseren van toffe en gezellige bedrijfsuitjes. Wilt u een BBQ aan het strand, of lijkt u de Veluwse Dinner Safari meer geschikt voor bedrijfsuitje? De Beekse Hoeve denkt graag met u mee op een zo leuk mogelijk bedrijfsuitje te organiseren. Aanrader; begin de middag met een leerzame workshop en eindig met een heerlijke, gezellige barbecue. De Beekse Hoeve is gevestigd in Otterlo, waardoor u altijd tijdens uw bedrijfsuitje geniet van de schoonheid van de Veluwe! Voor een bedrijfsuitje op maat bent u bij de Beekse Hoeve aan het juiste adres! 

Vragen of boeken? Neem contact op! 

Vragen over onze bedrijfsuitjes in Gelderland of wilt u een activiteit op maat boeken? Neem dan contact op, wij helpen u graag met het organiseren van een fantastisch bedrijfsuitje! 

Contact