Direct contact
of advies
voor een uitje?

Klik hier

Laatste
beoordeling

Teambuilding, Vergaderen,
Retraite in de natuur Lees meer:

Teambuilding ideeën

Ben jij opzoek naar leuke teambuilding ideeën? Dan is een dagje naar de Veluwe perfect, want wij hebben een ruim aanbod aan leuke activiteiten en gezellige tochten. Kies een teambuilding uitje die helemaal past bij jouw bedrijf en ervaar een heerlijke dag.

 

 Teambuilding ideeën Veluwe

De leukste Teambuilding ideeën

Benieuwd naar leuke teambuilding Ideeën? Wij hebben er een heel aantal speciaal voor jou. Ook maken wij de dag helemaal op maat zoals jij dat wil. Kom binnen met een lekker kopje koffie en een hapje. Doe daarna een van de leuke activiteiten en geniet van een lekkere lunch of een gezellige borrel. Ook kun je een diner of een gezellige barbecue laten organiseren.

Ga voor een verrassingsmiddag vol met spellen in verschillende groepen. Zo zorg je voor een nieuwe manier van communiceren binnen het bedrijf. Dit zal de bedrijfscultuur op een positieve manier beïnvloeden.

Daarnaast is er ook nog een leuke activiteit bamboe bouwen. Samen met jouw collega’s ga je in teamverband een bamboe kunstwerk bouwen. Dit doe je door middel van samenwerking, effectief communiceren en natuurlijk rolverdeling.

Teambuilding met overnachten

Wil je teambuilding ideeën met een overnachting erbij? Ook dat is geen enkel probleem. Collega’s die ver weg wonen hebben vaak geen zin om nog naar huis te rijden, daarom zijn er ook een aantal slaapplaatsen bij onze bedrijfsuitjes mogelijkheden. Er is zelfs een accommodatie met een jacuzzi, zo sluit je de dag heerlijk af!

Teambuilding Veluwe

Tijdens de teambuilding op de Veluwe kan een Gps Steptocht niet missen. Ga er samen met je collega’s op uit en bewonder de Veluwe. Step gezellig naast je collega’s, dit is een perfecte manier om leuke gesprekken te hebben en elkaar beter te leren kennen.

Een andere speciale tocht op de Veluwe is de Veluwe safari express tour, dit is een mooie en natuurlijke manier om even in een andere omgeving te brainstormen en samen tot bijzondere ideeën te komen. Het is natuurlijk ook gewoon leuk om je collega’s een keer te zien buiten de werktijden om.

Leukste Teambuilding Ideeen Veluwe

Safari Teambuilding

De safariteambuilding is eigenlijk een vooraf in elkaar gezet programma die vertrouwen, verbinding en aandacht als sleutelwoorden gebruikt. Leer van en met elkaar om een beter team te worden en leer van alles over kwaliteiten van collega’s die je misschien eerder nog niet kende.

Om het je makkelijk te maken is er al een programma opgesteld, deze kun je aanpassen naar de wensen van jouw bedrijf. Zo begin je met een kopje koffie en een echte Otterlose kruidcake of een andere versnapering. Vervolgens wordt de groep in tweeën gedeeld. De ene helft gaat een activiteit doen en de andere gaat in de safariwagen de natuur in, daarna is er een wissel in activiteiten. Vervolgens is het tijd voor een heerlijke lunch, met bijvoorbeeld wraps, tomatensoep, een lekkere salade en boerenbrood met beleg, om daarna Bamboe te bouwen. Aan het einde is er een gezellige afsluiting met een borrel. Natuurlijk kun je hier ook een diner achteraan plakken.

Bedrijfsuitje

Ben jij helemaal overtuigd van deze leuke teambuilding ideeën en ben jij het volgende teamuitje al aan het plannen? Neem dan contact met ons op, wij helpen je aan een bedrijfsuitje in Gelderland op maat! 

Contact

"Beekse Hoeve heeft samen met ons een dag voor vrijwilligers van een hospice georganiseerd. Ze hebben goed geluisterd naar onze wensen en goed meegedacht. Dag zelf was goed verzorgd en ook de safaritocht onder enthousiaste begeleiding was een succes. Veel dank!"