Direct contact
of advies
voor een uitje?

Klik hier

Laatste
beoordeling

Teambuilding, Vergaderen,
Retraite in de natuur Lees meer:

Bedrijfsuitje op de Veluwe

Bedrijfsuitje Veluwe

Op zoek naar een leuke activiteit voor een bedrijfsuitje in de buurt van de Veluwe? De Beekse Hoeve organiseert leuke, spannende of creatieve bedrijfsuitjes. Bekijk ons aanbod!

Silvia:
"Leuke activiteiten voor m.n. groepen. zoals, huiffietsentocht, Teambuilding activiteit, safariteambuilding, Veluwse Safari Express, Safari Lounge Tent."

>>> Alle bedrijfsactiviteiten op de Veluwe

Bedrijfsuitje op de Veluwe

De Veluwe is als groot natuurgebied uitstekend geschikt voor het organiseren van bedrijfsuitjes. De bosrijke omgeving zorgt voor een unieke ervaring op het gebied van een bedrijfsuitje op de Veluwe. Bij veel van de activiteiten die wij organiseren wordt gebruik gemaakt van de omgeving. Een gezellige huifkartocht op de Veluwe, een survival/teambuilding dag of een andere sportieve activiteit.

Teambuilding activiteiten in Gelderland

Bij een bedrijfsuitje Veluwe hoort vaak ook teambuilding en activiteiten in groepsverband. De Beekse Hoeve organiseert veel verschillende activiteiten die goed zijn voor de teambuilding. Denk bijvoorbeeld aan een survival Gelderland waar de groep afhankelijk is van elkaar. Of wat dacht u van een huiffietsentoch waarbij jullie samen de kar voort moeten trappen.

Een ander leuk bedrijfsuitje in de natuur is een GPS wandeling door de prachtige Veluwe. De Veluwe kunt u ook ontdekken met een huifkartocht Veluwe.

Winterse uitjes op de Veluwe

Ook tijdens de winter is er genoeg te beleven voor een leuk bedrijfsuitje. Denk aan een middag Oud Hollandse spelen, een Escape Room met Safaritocht en barbecue als afsluiting, of misschien wel een spannende GPS Safari Dropping! Er zit altijd wel iets bij dat bij uw groep past. Wij kijken graag samen met u naar de mogelijkheden om een geweldig winters bedrijfsuitje te organiseren.

Ontdek onze winterse uitjes

Sportief bedrijfsuitje op de Veluwe organiseren?

Bent u geïnteresseerd in een sportief bedrijfsuitje? Neemt u dan gerust contact met ons op over de mogelijkheden. Behalve de activiteiten op de website worden er regelmatig nieuwe activiteiten toegevoegd. Heeft u specifieke wensen, dan denken wij graag met u mee voor een Veluws bedrijfsuitje.

Arrangementen voor een bedrijfsuitje op de Veluwe