Direct contact
of advies
voor een uitje?

Klik hier

Laatste
beoordeling

Teambuilding, Vergaderen,
Retraite in de natuur Lees meer:

Huifkartocht op de Veluwe

Huifkartocht VeluweEen leuke huifkartocht op de Veluwe als bedrijfsuitje of familieuitje? De Beekse Hoeve neemt u mee op een safaritocht over de Veluwe!

"Vandaag met een groep vrouwen met de huifkar geweest met Henk.. wat een geweldige man. We hebben echt een super leuke rit gehad. We komen zeker nog een keer terug..." - Sabrina vd Bol

Boek een huifkartocht

Unieke huifkartocht over de Veluwe

Een huifkartocht op de Veluwe is één van de gezelligste uitjes die er zijn! Tijdens de safaritocht kunt u op uw gemak kletsen met uw vrienden of familie. Ondertussen geniet u van de prachtige natuur waar u doorheen wordt geleidt.

Ook is het mogelijk om er een heerlijke picknick aan vast te plakken. Zo heeft u een compleet dagje uit en gaat u weer met een gevulde maag naar huis.

Prachtige ervaring

Huifkarren, iedereen kent ze. In veel natuurgebieden worden huifkartochten georganiseerd. Maar een huifkartocht op  en rondom de Veluwe is uniek in z'n soort. De veelzijdigheid van de Veluwe en de natuur zorgt voor een schitterende en unieke ervaring.

Met een huifkar over de Veluwe

Onze huifkartocht op de Veluwe is ook geschikt met een rolstoel. Daardoor zijn wij in staat om iedereen aan de gezellige huifkartocht te laten deelnemen. Voor jong en oud is het een ontzettend leuk uitje waar veel te zien is. Een huifkartocht is dan ook het perfecte uitje voor de hele familie of als gezellig bedrijfsuitje. 

Arrangementen met safaritochten

Doordat de huifkartocht zo populair is, hebben we verschillende arrangementen samengesteld met de huifkartocht. Zo kunt u een gezellige huifkartocht combineren met heerlijke pannenkoeken of andere lekkere eetmogelijkheden. Daarnaast kunt u verschillende activiteiten combineren. 

Neem contact met ons op!

Heeft u vragen, aarzel dan niet om even een mailtje te sturen! Wij geven u graag alle nodige informatie en advies over de uitjes. De juiste keuze maken is natuurlijk ontzettend belangrijk! Stuur een mailtje naar info@beeksehoeve.nl, neem telefonisch contact met ons op via 06 16612288, of vul ons contactformulier in op onze website. Wij zullen u zo spoedig mogelijk beantwoorden om uw geplande uitje tot een geslaagd succes te maken!