Direct contact
of advies
voor een uitje?

Klik hier

Laatste
beoordeling

Voor een leuk dagje uit!
Bedrijfsuitje of familiefeest
op de Veluwe Lees meer

Huifkartocht op de Veluwe

Huifkartocht VeluweEen leuke huifkartocht op de Veluwe als bedrijfsuitje of familieuitje? De Beekse Hoeve neemt u mee op een huifkartocht over de Veluwe!

Prachtige ervaring

Huifkarren, iedereen kent ze. In veel natuurgebieden worden huifkartochten georganiseerd. Maar een huifkartocht op  en rondom de Veluwe is uniek in z'n soort. De veelzijdigheid van de Veluwe en de natuur zorgt voor een schitterende en unieke ervaring.

Unieke huifkartocht over de Veluwe

Een huifkartocht op de Veluwe is één van de gezelligste uitjes die er zijn! Tijdens de huifkartocht kunt u op uw gemak kletsen met uw vrienden of familie. Ondertussen geniet u van de prachtige natuur waar u doorheen wordt geleidt.

Ook is het mogelijk om er een heerlijke picknick aan vast te plakken. Zo heeft u een compleet dagje uit en gaat u weer met een gevulde maag naar huis.

Met een huifkar door de Veluwe

Onze huifkartocht op de Veluwe is ook geschikt met een rolstoel. Daardoor zijn wij in staat om iedereen aan de gezellige huifkartocht te laten deelnemen. Voor jong en oud is het een ontzettend leuk uitje waar veel te zien is. Een huifkartocht is dan ook het perfecte uitje voor de hele familie of als gezellig bedrijfsuitje. 

Arrangementen met huifkartochten

Doordat de huifkartocht zo populair is, hebben we verschillende arrangementen samengesteld met de huifkartocht. Zo kunt u een gezellige huifkartocht combineren met heerlijke pannenkoeken of andere lekkere eetmogelijkheden. Daarnaast kunt u verschillende activiteiten combineren. 

Huifkartocht op de Veluwe boeken?