Direct contact
of advies
voor een uitje?

Klik hier

Laatste
beoordeling

Voor een leuk dagje uit!
De leukste activiteiten en arrangementen
op de Veluwe! Lees meer

Familie uitjes op de Veluwe

Familie uitje VeluweFamilie uitjes op de Veluwe hebben net dat beetje extra! De activiteiten worden namelijk in en rondom de prachtige Veluwe georganiseerd. Naast de arrangementen kunt u ook uw eigen familie uitjes op de Veluwe samenstellen. De losse activiteiten zijn namelijk ook erg goed te combineren voor een compleet dagje uit. Daarnaast bieden we ook erg leuke arrangementen aan voor jong en oud.

Gezellig dagje uit met de familie

Een gezellig dagje uit met familie is altijd ontzettend leuk. Samen gezellige activiteiten ondernemen is goed voor de teambuilding. Jullie kunnen tijdens het familie uitje heerlijk bijkletsen en ondertussen verschillende activiteiten doen. Voor zowel jong als oud, sportievelingen als rustliefhebbers bieden we geschikte activiteiten aan. 

Bekijk onze activiteiten

Familie uitje Veluwe organiseren?

Gaat u een familie uitje organiseren en bent u op zoek naar een mooie locatie met leuke activiteiten? Wij organiseren het familieuitje op de Veluwe en maken gebruik van de omgeving en de natuur. Voor extra informatie en de mogelijkheden kunt u contact met ons opnemen.

Familie uitje organiseren bij Beekse Hoeve