Direct contact
of advies
voor een uitje?

Klik hier

Laatste
beoordeling

Voor een leuk dagje uit!
Survivallen met
de hele klas Lees meer

Familie uitjes op de Veluwe

Familie uitjes VeluweEen leuke familie uitje op de Veluwe organiseren? De Beekse Hoeve heeft veel leuke activiteiten voor jong en oud!

Familie uitjes op de Veluwe

Familie uitjes op de Veluwe hebben net dat beetje extra! De activiteiten worden namelijk in en rondom de prachtige Veluwe georganiseerd. Naast de arrangementen kunt u ook uw eigen familie uitjes op de Veluwe samenstellen. De losse activiteiten zijn namelijk ook erg goed te combineren voor een compleet dagje uit. Daarnaast bieden we ook erg leuke arrangementen aan voor jong en oud.

Gezellig dagje uit met de familie

Een gezellig dagje uit met familie? Samen gezellige activiteiten ondernemen is goed voor de teambuilding. Jullie kunnen tijdens het familie uitje heerlijk bijkletsen en ondertussen verschillende activiteiten doen. Voor zowel jong als oud, sportievelingen als rustliefhebbers bieden we geschikte activiteiten aan. 

Bekijk onze activiteiten

Een familie uitje op de Veluwe organiseren?

Gaat u een familie uitje organiseren en bent u op zoek naar een mooie locatie met leuke activiteiten? Wij organiseren het familieuitje op de Veluwe en maken gebruik van de omgeving en de natuur. Voor extra informatie en de mogelijkheden kunt u contact met ons opnemen.

Familie uitje organiseren bij Beekse Hoeve