Direct contact
of advies
voor een uitje?

Klik hier

Laatste
beoordeling

Voor een leuk dagje uit!
De leukste activiteiten en arrangementen
op de Veluwe! Lees meer

Een gezellig dagje uit met familie

Dagje uit met familie

Een dagje uit met familie, wie wilt dat nou niet? Een dag die in het teken staat van gezelligheid, plezier en ontspanning. Bij De Beekse Hoeve kunt u allerlei activiteiten ondernemen met een kleine groep, maar ook met een grote groep. U heeft de keuze om aan losse activiteiten deel te nemen, maar u kunt ook gebruik maken van de samengestelde arrangementen. Dat zorgt ervoor dat een dagje uit op de Veluwe voor iedereen geslaagd is! Kortom, aan vrijwel alle wensen en behoeften kan worden voldaan.

Familie uitjes Veluwe

Niets is leuker dan met de familie een leuke activiteit te ondernemen. Wellicht zien jullie elkaar eigenlijk te weinig, of zijn jullie juist erg close. Een familie uitje is altijd leuk en gezellig. Toch is het vaak lastig om een activiteit te bedenken voor de hele familie, voor jong en oud. Bij De Beekse Hoeven zijn er ontzettend veel verschillende familie uitjes Veluwe. Er zijn verschillende activiteiten en arrangementen waardoor u altijd een geschikt familie uitje vindt.

Arrangementen op de Veluwe

De Beekse Hoeve heeft verschillende samengestelde arrangementen. Dit zijn gecombineerde activiteiten of verschillende eetmogelijkheden. Bijvoorbeeld de pannenkoekentocht waarbij jullie na een mooie huifkartocht heerlijk pannenkoeken gaan eten, ideaal voor de kleintjes! Of wat dacht u van een barbequa aan het strand met lekker weer na een huifkartocht? 

Plannen voor een dagje uit met familie?

Heeft u interesse in een dagje uit met familie? Wij bespreken graag de mogelijkheden met u. Omdat iedereen eigen wensen heeft, denken wij graag met u mee. Door onze ervaring kunnen we voor iedere groep een passend familiedagje uit samenstellen.

Bekijk onze activiteiten