Direct contact
of advies
voor een uitje?

Klik hier

Laatste
beoordeling

Teambuilding, Vergaderen,
Retraite in de natuur Lees meer:

Een gezellig dagje uit met familie

Dagje uit met familie

Een gezellig dagje uit met familie in Gelderland? Een dag die in het teken staat van gezelligheid, plezier en ontspanning. Bij De Beekse Hoeve kunt u allerlei activiteiten ondernemen met een kleine groep, maar ook met een grote groep. U heeft ontzettend veel keuze uit arrangementen en losse uitjes. 

Peter BGT:

"Zaterdag 23 september hebben wij tijdens een familiefeest met de safaritrein door het prachtige natuurgebied De Planken Wambuis gereden met een vertrek vanaf De Mossel. Alles wat goed geregeld en chauffeur Elly vertelde ons op een leuke manier het een en ander over de natuur. De hele groep was zeer enthousiast. Een aanrader! Hartelijk bedankt!!!"

Bekijk alle activiteiten voor een dagje uit met de familie.

Dagje uit met de familie?

U heeft de keuze om aan losse activiteiten deel te nemen, maar u kunt ook gebruik maken van de samengestelde arrangementen. Dat zorgt ervoor dat een dagje uit op de Veluwe voor iedereen geslaagd is! Kortom, aan vrijwel alle wensen en behoeften kan worden voldaan.

Familie uitjes Veluwe

Niets is leuker dan met de familie een leuke activiteit te ondernemen. Wellicht zien jullie elkaar eigenlijk te weinig, of zijn jullie juist erg close. Een familie uitje is altijd leuk en gezellig. Toch is het vaak lastig om een activiteit te bedenken voor de hele familie, voor jong en oud. Bij De Beekse Hoeven zijn er ontzettend veel verschillende familie uitjes Veluwe. Er zijn verschillende activiteiten en arrangementen waardoor u altijd een geschikt familie uitje vindt.

Arrangementen in Gelderland

De Beekse Hoeve heeft verschillende samengestelde arrangementen. Dit zijn gecombineerde activiteiten of verschillende eetmogelijkheden. Bijvoorbeeld de pannenkoekentocht waarbij jullie na een mooie huifkartocht heerlijk pannenkoeken gaan eten, ideaal voor de kleintjes! Of wat dacht u van een barbequa aan het strand met lekker weer na een huifkartocht? Ook leuk: de Picknick Tocht. U vertrekt met d ehuifkar om heerlijk te gaan picknicken. Ideaal tijdens een dagje uit met de familie. 

Plannen voor een dagje uit met familie?

Heeft u interesse in een dagje uit met familie? Wij bespreken graag de mogelijkheden met u. Omdat iedereen eigen wensen heeft, denken wij graag met u mee. Door onze ervaring kunnen we voor iedere groep een passend familiedagje uit samenstellen. Wat dacht u van een potje GPS voetgolf, een gezellig fiets treintje, GPS Disc Golf, een smakelijke picknick, of Boerenmidgetgolf. Er is zelfs een een teambuilding activiteit speciaal voor families! Family Building heeft alle ingrediënten wat nodig is voor een écht familie activiteit. Een combinatie van samenwerken en vooral veel lol maken resulteert in een onvergetelijke dag vol plezier. Bekijk onze activiteiten of neem contact met ons op voor advies voor een leuk dagje uit!

Bekijk onze activiteiten