Direct contact
of advies
voor een uitje?

Klik hier

Laatste
beoordeling

Voor een leuk dagje uit!
Bedrijfsuitje of familiefeest
op de Veluwe Lees meer

Familiedag Gelderland

Een familiedag organiseren kan soms een hele klus zijn. Nog op zoek naar leuke activiteiten in Gelderland om de familiedag compleet te maken? De Beekse Hoeve heeft verschillende activiteiten voor de hele familie!

Activiteiten voor de hele familie

Wij organiseren verschillende activiteiten voor jong en oud. Kies ervoor om de gehele familiedag bij ons te vieren of kom langs voor een leuke activiteit. Zo kunt u bijvoorbeeld mee met de huifkartocht over de Veluwe of met lekker weer samen genieten van de picknicktocht! 

Zoekt u een sportieve activiteit voor een familiedag? Bekijk dan eens de volgende activiteiten:

Deze activiteiten zijn geschikt voor jong en oud en zullen voor de hele familie een fantastisch dagje uit zijn! U kunt ook verschillende activiteiten combineren zoals een sportieve middagactiviteit en daarna een diner of barbecue. U kunt zelfs kiezen voor onze 'Family Building' activiteit. Dit is een teambuilding activiteit speciaal voor families! De combinatie van samenwerken en vooral veel lol maken geven plezier voor de hele familie. Daarnaast geeft de activiteit ook mooie inzichten voor de hele familie.

Familiedag GelderlandFamiliedag GelderlandFamiliedag Gelderland

Familiedag in Gelderland organiseren

Gaat u een familiedag organiseren en komt u er niet helemaal uit? Neem dan contact met ons op. Wij denken graag mee over een passende activiteit zodat de hele familie een fantastische dag beleeft!

Contact