Direct contact
of advies
voor een uitje?

Klik hier

Laatste
beoordeling

Teambuilding, Vergaderen,
Retraite in de natuur Lees meer:

Familiedag Gelderland

Een familiedag organiseren kan soms een hele klus zijn. Nog op zoek naar leuke activiteiten in Gelderland om de familiedag compleet te maken? De Beekse Hoeve heeft verschillende activiteiten voor de hele familie!

Activiteiten voor de hele familie

Wij organiseren verschillende activiteiten voor jong en oud. Kies ervoor om de gehele familiedag bij ons te vieren of kom langs voor een leuke activiteit. Zo kunt u bijvoorbeeld mee met de huifkartocht over de Veluwe of met lekker weer samen genieten van de picknicktocht! 

Zoekt u een sportieve activiteit voor een familiedag? Bekijk dan eens de volgende activiteiten:

Deze activiteiten zijn geschikt voor jong en oud en zullen voor de hele familie een fantastisch dagje uit zijn! U kunt ook verschillende activiteiten combineren zoals een sportieve middagactiviteit en daarna een diner of barbecue. U kunt zelfs kiezen voor onze 'Family Building' activiteit. Dit is een teambuilding activiteit speciaal voor families! De combinatie van samenwerken en vooral veel lol maken geven plezier voor de hele familie. Daarnaast geeft de activiteit ook mooie inzichten voor de hele familie.

Familiedag GelderlandFamiliedag GelderlandFamiliedag Gelderland

Familiedag in Gelderland organiseren

Gaat u een familiedag organiseren en komt u er niet helemaal uit? Neem dan contact met ons op. Wij denken graag mee over een passende activiteit zodat de hele familie een fantastische dag beleeft!

Contact

Fietsuitje gecombineerd met een 3 gangen menu

Ook leuk voor families; een GPS-fietstocht over de Veluwe. Niets is leuker om eerst de natuur met zijn alle te verkennen en daarna gezamenlijk te dineren. De Beekse Hoeve helpt u er graag bij! Eerst lekker uitwaaien, de mooiste plekjes van de Veluwe bewonderen en afsluiten met een 3 gangen menu. Dankzij onze samenwerking met Eetcafé De 3-ster, heeft u een ruime keuze uit heerlijke gerechten, zoals een heerlijke malse varkenshaassaté, verrukkelijke kabeljauw en nog veel meer! U ontdekt het tijdens het fietsarrangement van de Beekse Hoeve. Aangezien wij graag iedereen wil laten genieten van de uiteenlopende gerechten, hebben we voor vegetariërs een aangepast menu.

Bekijk hier onze fietsarrangement