Direct contact
of advies
voor een uitje?

Klik hier

Laatste
beoordeling

Teambuilding, Vergaderen,
Retraite in de natuur Lees meer:

Familiedag Gelderland

Een familiedag in Gelderland organiseren kan soms een hele klus zijn. Nog op zoek naar leuke activiteiten in Gelderland om de familiedag compleet te maken? De Beekse Hoeve heeft verschillende activiteiten voor de hele familie! 

Sam Akkers: 
"Elk jaar gaan wij met de gehele familie erop uit om leuke dingen te doen. Dit jaar was de eer aan De Beeksehoeve om onze dag onvergetelijk te maken... Ik kan met volle overtuiging zeggen dat dit meer dan gelukt is! Voorafgaand een koffie en thee tafel met zelf gemaakte cake, vervolgd door een uitermate ontspannen informatie tour door de Veluwe. Henk, onze gids wist over alles wat te vertellen en deed dit op een hele leuke manier! Ik raad het zeker aan om een keer langs te komen te komen bij De Beeksehoeve in de Veluwe, want wij komen zeker nog een keer terug."

Uw dagje uit in Gelderland plant u eenvoudig online bij De Beekse Hoeve.

Activiteiten voor de hele familie

Wij organiseren verschillende activiteiten voor jong en oud. Kies ervoor om de gehele familiedag bij ons te vieren of kom langs voor een leuke activiteit. Zo kunt u bijvoorbeeld mee met de huifkartocht over de Veluwe of met lekker weer samen genieten van de picknicktocht! 

Zoekt u een sportieve activiteit voor een familiedag? Bekijk dan eens de volgende activiteiten:

Deze activiteiten zijn geschikt voor jong en oud en zullen voor de hele familie een fantastisch dagje uit zijn! U kunt ook verschillende activiteiten combineren zoals een sportieve middagactiviteit en daarna een diner of barbecue. U kunt zelfs kiezen voor onze 'Family Building' activiteit. Dit is een teambuilding activiteit speciaal voor families! De combinatie van samenwerken en vooral veel lol maken geven plezier voor de hele familie. Daarnaast geeft de activiteit ook mooie inzichten voor de hele familie.

Actieve familiedag in Gelderland

Een actieve familiedag in Gelderland is voor iedereen natuurlijk anders. De activiteiten lopen dan ook uiteen van een gezellige picknicktocht op de Veluwe tot familyboulding met allerlei leuke activiteiten waarbij u samen moet werken. Ook zijn er E-choppertochten waarbij u heerlijk over de Veluwe kunt rijden met de familie. U kunt dan kiezen voor een natuurtocht, waarbij de gids u alles vertelt over de prachtige Veluwe en waarbij u eigenlijk een soort safaritocht rijdt. Kunt u de Big Five van de Veluwe spotten? Ook kunt u kiezen voor een losse tour met uw familie, zo zorgt u ervoor dat u een volledig verzorgde familiedag op de Veluwe beleeft!

Familiedag GelderlandFamiliedag GelderlandFamiliedag Gelderland

Familiedag in Gelderland organiseren

Gaat u een familiedag organiseren en komt u er niet helemaal uit? Neem dan contact met ons op. Wij denken graag mee over een passende activiteit zodat de hele familie een fantastische dag beleeft! Denk bijvoorbeeld aan leuke arrangementen op maat voor u gemaakt of een bijzonder uitje met een gezellige borrel. Voor uw familiedag kunnen we veel betekenen, dus neem contact met ons op voor de mogelijkheden voor uw familiedag in Gelderland.

Contact

Blijf slapen na de familiedag

Heeft u familie die altijd ver moeten reizen? Ook al is de Beekse Hoeve in het midden van Nederland, dan kan het zijn dat er nog familie is dat erg ver moet rijden voor de familiedag in Gelderland. Daarom kunt u bij ons ook gewoon overnachten. Er zijn drie verschillende accommodaties waar familieleden in kunnen overnachten, namelijk de Boslodge, de Veluwse heide en natuurlijk ook de Veluwse boshut. Bij deze accommodaties is een Jacuzzi bij te boeken, dus ontspannen na een lange familiedag in Gelderland kan gemakkelijk. 

Fietsuitje gecombineerd met een 3 gangen menu

Ook leuk voor families; een GPS-fietstocht over de Veluwe. Niets is leuker om eerst de natuur met zijn alle te verkennen en daarna gezamenlijk te dineren. De Beekse Hoeve helpt u er graag bij! Eerst lekker uitwaaien, de mooiste plekjes van de Veluwe bewonderen en afsluiten met een 3 gangen menu. Dankzij onze samenwerking met Eetcafé De 3-ster, heeft u een ruime keuze uit heerlijke gerechten, zoals een heerlijke malse varkenshaassaté, verrukkelijke kabeljauw en nog veel meer! U ontdekt het tijdens het fietsarrangement van de Beekse Hoeve. Aangezien wij graag iedereen wil laten genieten van de uiteenlopende gerechten, hebben we voor vegetariërs een aangepast menu.

Bent u helemaal overtuigd van een familiedag in Gelderland en bent u klaar om volledig ontzorgd te worden? Een familiedag waar u als boeker niet verandwoordelijk hoeft te zijn, want dat doen wij voor u. Samen met u zorgen we dat u een arrangement op maat heeft zodat u de hele dag kunt genieten! 

Neem contact op