Direct contact
of advies
voor een uitje?

Klik hier

Laatste
beoordeling

Teambuilding, Vergaderen,
Retraite in de natuur Lees meer:

Dagje uit Gelderland

Een dagje uit in Gelderland? Kom voor een leuke activiteit naar de Beekse Hoeve, er is namelijk genoeg te doen op de Veluwe! Voor allemaal leuke activiteiten voor speciale gelegenheden of gewoon zomaar kunt u bij ons terecht. 

Elk seizoen een leuk dagje uit Gelderland

Of het nu zomer is of winter, bij de Beekse hoeve is er elk seizoen genoeg te doen. Zo hebben wij verschillende GPS-tochten, boerengolf en een heerlijke high tea. Ook kan je verschillende activiteiten combineren zoals een escaperoom met afsluitend een barbecue. Ontdek hier onze verschillende activiteiten. Wij zorgen ervoor dat u een dag beleefd om nooit te vergeten!

Kijk ook eens naar onze winterse uitjes, ideaal voor een leuke dagje uit in Gelderland tijdens de wintermaanden. Ga bijvoorbeeld mee met de Gluhwein Huifkartocht of de Hot Chocolate Rit. 

Alle activiteiten

Ook voor grote groepen

Op zoek naar een leuke activiteit voor een bedrijfsfeest of vrijgezellenfeest in Gelderland? Ook dan is er een leuk dagje uit in Gelderland te vinden bij de Beekse Hoeve. Speciaal voor grote groepen hebben wij leuk activiteiten. Zo zijn veel activiteiten geschikt voor grotere aantallen en hebben wij zelfs teambuilding activiteiten, leuk om te doen met collega's of familie!

De activiteiten kunnen aangevuld worden met wat drinken en een hapje of zelfs een gezellige barbecue. Wij kunnen voor groepen echt maatwerk leveren en denken dan ook graag met u mee over een leuk dagje uit in Gelderland!

Dagje uit Gelderland

Dagje uit op de Veluwe

De Veluwe biedt veel mogelijkheden voor een leuk en gezellig dagje uit met familie of vrienden in Gelderland. Bij de Beekse Hoeve kunt u dan ook goed terecht voor leuke activiteiten tijdens uw dagje uit op de Veluwe. De mooie omgeving van de Veluwe maken een gps-tocht of een huifkartocht extra bijzonder! Ook organiseren wij leuke activiteiten voor een fantastisch kinderfeestje in Gelderland.  Lees hier meer over een dagje uit op de Veluwe.

Fietsuitjes in Gelderland

Bij de Beekse Hoeve hebben we ook verschillende fietsuitjes. Zo zijn er verschillende huiffietsen van 6 tot 16 personen, dit kan ook in combinatie met teambuidling. Ook zijn er verschillende fietsroutes in combinatie met een lunchbuffet of barbecue. Benieuwd naar alle fietsuitjes in Gelderland? Bekijk deze hier

Ontdek onze arrangementen

Voor een dagje uit in Gelderland hebben wij verschillende activiteiten en leuke arrangementen. Wij lichten graag een aantal populaire activiteiten voor u uit.

Schoolreisje op de Veluwe

Speciaal voor scholen hebben wij verschillende arrangementen om een schoolreisje in Gelderland helemaal compleet te maken. Ga op safaritocht, survivallen of vlotten bouwen! Allemaal leuke en leerzame activiteiten voor de hele klas. 

Bedrijfsuitje in Gelderland

Ook voor een leuk bedrijfsuitje in Gelderland kunt u bij de Beekse Hoeve goed terecht. Leuke teambuilding arrangementen zijn een echte aanrader om samen met collega's te doen. Kies voor een survival bedrijfsuitje of een uitdagende Gps tocht. Ook het vlotten bouwen of bamboe bouwen is populair bij grotere groepen. Bekijk alle opties in ons activiteitenoverzicht.

Winterse uitjes in Gelderland

Wilt u graag een dagje uit in Gelderland tijdens de wintermaanden? Ook in de winter organiseert De Beekse Hoeve leuke activiteiten voor families en bedrijven. Weer of geen weer, er is genoeg keuze om van uw uitje een groot succes te maken. Kies voor een Gluhwein Huifkartocht, boordevol gezelligheid en natuurlijk een heerlijke Gluhwein om uzelf op te warmen.

Voor een dag vol met avontuur is er de Safari Winter Edition! Op zoek naar de wolf in het bekende natuurgebied de Planken wambuis, waar u onder andere reeën, vossen en Schotse Hooglanders kunt spotten. Zit het weer niet mee? Dan is het Indoor Grill Arrangement. Speciaal voor de koude dagen, met koffie/thee en gebak bij ontvangst, een keuze activiteit en heerlijk binnen bakplaten in buffet vorm!

Safari Dropping

Safari Dropping, wellicht de leukste activiteit dat de Beekse Hoeve aanbiedt. Tijdens een Safari Dropping gaat u op avontuur tijdens een tocht van ruim 12 km door natuurgebieden 'De Planken Wambuis' en de Mossel. Spot en fotografeer wilde paarden, Spaanse runderen, herten en zwijnen. Met mooi weer gaan de zeilen open en beleeft u de safaritocht net wat intenser! U verkent niet alleen de natuur, maar krijgt ook tijdens de tocht de tijd om uw benen te strekken en te genieten van het schitterende uitzicht vanaf uitkijktoren de Valenberg!

Maar daarna... de GPS Dropping! Met een flesje water en een snack gaat u te voet verder en verkent u de natuur d.m.v. GPS. Ook geschikt voor uw kinderen. Een geweldig dagje uit in Gelderland beleeft u tijdens een safaritocht van de Beekse Hoeve! 

Over ons

De Beekse Hoeve is gespecialiseerd in het organiseren van verschillende leuke activiteiten met als doelgroepen families, bedrijven en scholen. Met verschillende sportieve, gezellige of teambuildingactiviteiten in Gelderland bent u bij ons aan het juiste adres! Nog op zoek naar bijzondere uitjes Gelderland voor uw bedrijfsfeest, een vrijgezellenfeest of een schoolreisje? Wij helpen u graag verder!

Contact