Direct contact
of advies
voor een uitje?

Klik hier

Laatste
beoordeling

Voor een leuk dagje uit!
Survivallen met
de hele klas Lees meer

Dagje uit Gelderland

Een dagje uit in Gelderland? Kom voor een leuke activiteit naar de Beekse Hoeve, er is namelijk genoeg te doen op de Veluwe! Voor allemaal leuke activiteiten voor speciale gelegenheden of gewoon zomaar kunt u bij ons terecht. 

Elk seizoen een leuk dagje uit Gelderland

Of het nu zomer is of winter, bij de Beekse hoeve is er elk seizoen genoeg te doen. Zo hebben wij verschillende GPS-tochten, boerengolf en een heerlijke high tea. Ook kan je verschillende activiteiten combineren zoals een escaperoom met afsluitend een barbecue. Ontdek hier onze verschillende activiteiten. Wij zorgen ervoor dat u een dag beleefd om nooit te vergeten!

Kijk ook eens naar onze winterse uitjes, ideaal voor een leuke dagje uit tijdens de wintermaanden. Ga bijvoorbeeld mee met de Gluhwein Huifkartocht of de Hot Chocolate Rit. 

Alle activiteiten

Ook voor grote groepen

Op zoek naar een leuke activiteit voor een bedrijfsfeest of vrijgezellenfeest in Gelderland? Ook dan zijn er genoeg leuke activiteiten te vinden bij de Beekse Hoeve. Speciaal voor grote groepen hebben wij leuk activiteiten. Zo zijn veel activiteiten geschikt voor grotere aantallen en hebben wij zelfs teambuilding activiteiten, leuk om te doen met collega's of familie!

De activiteiten kunnen aangevuld worden met wat drinken en een hapje of zelfs een gezellige barbecue. Wij kunnen voor groepen echt maatwerk leveren en denken dan ook graag met u mee over een leuk dagje uit in Gelderland!

Dagje uit Gelderland

Dagje uit op de Veluwe

De Veluwe biedt veel mogelijkheden voor een leuk en gezellig dagje uit met familie of vrienden in Gelderland. Bij de Beekse Hoeve kunt u dan ook goed terecht voor leuke activiteiten tijdens uw dagje uit op de Veluwe. De mooie omgeving van de Veluwe maken een gps-tocht of een huifkartocht extra bijzonder! Lees hier meer over een dagje uit op de Veluwe.

Fietsuitjes in Gelderland

Bij de Beekse Hoeve hebben we ook verschillende fietsuitjes. Zo zijn er verschillende huiffietsen van 6 tot 16 personen, dit kan ook in combinatie met teambuidling. Ook zijn er verschillende fietsroutes in combinatie met een lunchbuffet of barbecue. Benieuwd naar alle fietsuitjes op de Veluwe? Bekijk deze hier

Ontdek onze arrangementen

Voor een dagje uit in Gelderland hebben wij verschillende activiteiten en leuke arrangementen. Wij lichten graag een aantal populaire activiteiten voor u uit.

Schoolreisje op de Veluwe

Speciaal voor scholen hebben wij verschillende arrangementen om een schoolreisje in Gelderland helemaal compleet te maken. Ga op safaritocht, survivallen of vlotten bouwen! Allemaal leuke en leerzame activiteiten voor de hele klas. 

Bedrijfsuitje op de Veluwe

Ook voor een leuk bedrijfsuitje nabij de Veluwe kunt u bij de Beekse Hoeve goed terecht. Leuke teambuilding arrangementen zijn een echte aanrader om samen met collega's te doen. Kies voor een survival bedrijfsuitje of een uitdagende Gps tocht. Ook het vlotten bouwen of bamboe bouwen is populair bij grotere groepen. Bekijk alle opties in ons activiteitenoverzicht.

Over ons

De Beekse Hoeve is gespecialiseerd in het organiseren van verschillende leuke activiteiten met als doelgroepen families, bedrijven en scholen. Met verschillende sportieve, gezellige of teambuildingactiviteiten in Gelderland bent u bij ons aan het juiste adres! Nog op zoek naar een leuke activiteit voor uw bedrijfsfeest, een vrijgezellenfeest of een schoolreisje? Wij helpen u graag verder!

 Contact