Direct contact
of advies
voor een uitje?

Klik hier

Laatste
beoordeling

Voor een leuk dagje uit!
De leukste activiteiten en arrangementen
op de Veluwe! Lees meer

Dagje uit Gelderland

Een dagje uit in Gelderland? Kom voor een leuke activiteit naar de Beekse Hoeve!

Elk seizoen een leuk dagje uit

Of het nu zomer is of winter, bij de Beekse hoeve is er elk seizoen genoeg te doen. Zo hebben wij verschillende GPS-tochten, boerengolf en een heerlijke high tea. Ook kan je verschillende activiteiten combineren zoals een escaperoom met afsluitend een barbecue. Ontdek hier onze verschillende activiteiten. Wij zorgen ervoor dat u een dag beleefd om nooit te vergeten!

Kijk ook eens naar onze winterse uitjes, ideaal voor een leuke dagje uit tijdens de wintermaanden. Ga bijvoorbeeld mee met de Gluhwein Huifkartocht of de Hot Chocolate Rit. 

Alle activiteiten

Ook voor grote groepen

Op zoek naar een leuke activiteit voor een bedrijfsfeest of schoolreisje in Gelderland? Ook dan zijn er genoeg leuke activiteiten te vinden bij de Beekse Hoeve. Speciaal voor grote groepen hebben wij leuk activiteiten. Zo zijn veel activiteiten geschikt voor grotere aantallen en hebben wij zelfs teambuilding activiteiten, leuk om te doen met collega's of familie!

De activiteiten kunnen aangevuld worden met wat drinken en een hapje of zelfs een gezellige barbecue. Wij kunnen voor groepen echt maatwerk leveren en denken dan ook graag met u mee over een leuk dagje uit in Gelderland!

Dagje uit Gelderland

Dagje uit op de Veluwe

De Veluwe biedt veel mogelijkheden voor een leuk en gezellig dagje uit met familie of vrienden. Bij de Beekse Hoeve kunt u dan ook goed terecht voor leuke activiteiten tijdens uw dagje uit op de Veluwe. De mooie omgeving van de Veluwe maken een gps-tocht of een huifkartocht extra bijzonder! Lees hier meer over een dagje uit op de Veluwe.

Ontdek onze arrangementen

Voor een dagje uit in Gelderland hebben wij verschillende activiteiten en leuke arrangementen. Wij lichten graag een aantal populaire activiteiten voor u uit.

Over ons

De Beekse Hoeve is gespecialiseerd in het organiseren van verschillende leuke activiteiten met als doelgroepen families, bedrijven en scholen. Met verschillende sportieve, gezellige of teambuildingactiviteiten in Gelderland bent u bij ons aan het juiste adres! Nog op zoek naar een leuke activiteit voor uw bedrijfsfeest, een vrijgezellenfeest of een schoolreisje? Wij helpen u graag verder!

 Contact