Direct contact
of advies
voor een uitje?

Klik hier

Laatste
beoordeling

Teambuilding, Vergaderen,
Retraite in de natuur Lees meer:

Heisessie

Een heisessie is dé manier om jouw team naar een hoger niveau te tillen! Het is een bijeenkomst waarbij jij en jouw collega's voor een bepaalde periode op een andere locatie bij elkaar komen om te vergaderen, brainstormen en teambuilding-activiteiten te ondernemen. Of gewoon even lekker te ontspannen natuurlijk. Het doel van een heisessie is om jou en jouw team uit de dagelijkse routine te halen en te inspireren met nieuwe ideeën, elkaar beter te leren kennen en de teamdynamiek te versterken. Het is bewezen dat heisessies de productiviteit verhogen en zelfs kunnen bijdragen aan het verminderen van werkstress en burn-out. Ontdek wat een heisessie bij de Beekse Hoeve voor jouw team kan betekenen!

Wat is een Heisessie bij De Beekse Hoeve?

Een heisessie is een bijeenkomst waarbij een groep mensen een aantal dagen of uren buiten de gebruikelijke werkomgeving bij elkaar komt om te vergaderen, brainstormen, teambuilding-activiteiten te ondernemen, of gewoonweg te ontspannen. Het doel van zo'n vegadering is om de deelnemers uit hun dagelijkse routine te halen en hen in een andere omgeving nieuwe ideeën te laten opdoen, elkaar beter te leren kennen, en de teamdynamiek te versterken.

Geniet midden in de natuur van een rustgevende omgeving in een huiselijke safaritent. Tijdens de vergadering maak je gebruik van de keuken in de safaritent. De huiselijke sfeer zorgt voor een ontspannen en gezellige sessie waarbij iedereen een eigen mening kan vormen en geven. Er zijn verschillende soorten Heisessies die stuk voor stuk bij ons gegeven worden. Uiteraard kunnen wij voor catering zorgen om jouw team geheel te ontzorgen tijdens de heisessie.

Business gerichte meetings

Dit type heisessie is gericht op het bespreken en oplossen van zakelijke kwesties, zoals strategiebepaling, budgettering, marketingplannen, enz. Het doel is om de deelnemers de gelegenheid te geven om intensief en ongestoord met elkaar te overleggen en beslissingen te nemen die van invloed zijn op het bedrijf of de organisatie.

Team building gerichte meetings

Dit type heisessie is gericht op het verbeteren van de onderlinge samenwerking en communicatie binnen een team. Hierbij worden vaak teambuilding-activiteiten ondernomen, zoals outdoor games, workshops, of sociale evenementen. Het doel is om de deelnemers uit hun comfortzone te halen, hen te laten samenwerken aan uitdagende opdrachten, en hen nieuwe vaardigheden te laten ontwikkelen.

Ontspannen meetings

Dit type vergadering is gericht op het ontspannen en loskomen van de dagelijkse werkstress. Hierbij wordt vaak gekozen voor een locatie in de natuur, waar je rond kunt wandelen en kunt genieten van de weelderige bloemen en heide. Door de huiselijke inrichting van de safaritent kun je buiten plaatsnemen aan de tafels, maar je kunt ook binnen op de bank zitten, dat zorgt voor een ontspannen sfeer waar het hele team comfortabel is.

Heisessie

Locatie van de Heisessie

Bij ons op de Veluwe bevind je je op een gemakkelijk bereikbare locatie, maar toch in de natuur. Otterlo ligt vlak bij het middelpunt van Nederland en is dus door het hele land gemakkelijk te bereiken. Vanaf Utrecht is het minder dan 50 minuten, vanaf Amsterdam een uurtje en vanaf Arnhem zelfs maar 20 minuten. Dat is natuurlijk ideaal als je personeel door het hele land hebt. Vooral met het vele thuiswerken nemen medewerkers sneller een baan met veel afstand, dus dan is een heisessie in het midden van Nederland ideaal.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem snel contact met ons op, wij denken graag mee met een Vergadersessie op maat voor jouw team.

Neem contact op