Direct contact
of advies
voor een uitje?

Klik hier

Laatste
beoordeling

Teambuilding, Vergaderen,
Retraite in de natuur Lees meer:

Huifkartocht Gelderland

Een huifkartocht is de ideale activiteit voor een leuk dagje uit. Boek voor een schoolreisje, bedrijfsuitje of familiedag een huifkartocht in Gelderland bij de Beekse Hoeve en geniet van de prachtige omgeving van de Veluwe.

Arrangementen op de Veluwe

Een huifkartocht is natuurlijk al een erg leuke activiteit, maar u kunt uw tocht compleet maken met onze verschillende arrangementen. Kies voor een tocht van 1,5 uur of 2 uur en combineer de huifkartocht met een lekkere picknick of een potje voetgolf.

Huifkartocht in Gelderland?

Maak een prachtige huifkartocht door de bossen en de omgeving van de Veluwe, een echte beleving voor jong en oud. De luxe huifkarren zijn zeer comfortabel en zorgen ervoor dat u de omgeving goed kunt zien. Onderweg stopt de huifkar eventjes, zo kunt u even de benen strekken, een rondje wandelen of een foto nemen met de huifkar en de paarden.

Huifkartocht Gelderland

Huifkartocht met picknick

Om uw huifkartocht compleet te maken, is er ook de mogelijkheid om een huifkartocht met picknick te boeken. Met deze activiteit geniet u samen met uw familie en/of vrienden niet alleen van een gezellig rit door de prachtige natuur, maar stopt de koetsier onderweg op een mooie plek in de bossen en serveert een smakelijke picknick. Met koffie, thee, jus d'orange, melk, diverse broodjes, sandwich en krentenbollen zult u niks tekortkomen!

Huifkartocht op locatie

Wilt u op een andere locatie een huifkartocht organiseren als bijvoorbeeld een bedrijfsuitje of familiefeest? Bij de Beekse Hoeve is het mogelijk om een huifkartocht te boeken op locatie. Wij komen door geheel Nederland met onze huifkarren, de prijs is hierbij afhankelijk van de plaats, de reistijd en het aantal personen.

Blijft u slapen?

Geen zin om naar huis te rijden na uw huifkartocht in Gelderland? Dat snappen wij als geen ander, daarom zijn er een paar mogelijkheden om te slapen op de Veluwe. Geniet van een gezellige dag en ervaar de rust en luxe, want u kunt gewoon een jacuzzi bij uw accommodatie huren, zo geniet u optimaal van een heerlijke dag weg en plakt u er een ontspannen nachtje achteraan.

Bekijk ook eens onze arrangementen

de Beekse Hoeve biedt naast toffe huifkartochten ook meerdere arrangementen aan. Voor jong en oud erg geschikt. Laat u culinair verrassen met een Indoor Grill arrangement, met een heerlijke All-in Strand BBQ of gaat uw voorkeur toch uit naar een Walking Diner? Neem gerust eens een kijkje op onze website en kies uw gewenste arrangement, het aantal personen en beleef een geweldige samen met het hele gezin! Bent u benieuwd naar de verschillende teambuilding ideeën die u bij ons kunt uitvoeren?

Arrangementen overzicht

Vragen?

Heeft u vragen over onze huifkartochten in Gelderland of wilt u meer weten over de verschillende arrangementen? Neem contact met ons op en wij helpen u verder.

Contact

Reviews Huifkartocht

"Vandaag met een groep vrouwen met de huifkar geweest met Henk.. wat een geweldige man. We hebben echt een super leuke rit gehad.
We komen zeker nog een keer terug..."

- Sabrina (5 sterren)

 

"Wij hebben zaterdag onze nichtendag bij jullie gehad. Het was een fantastische ervaring. Heel goed georganiseerd. Wij hebben genoten van de huifkar tocht met picknick en boermidgetgolf. Een echte aanrader."

- Roelie (5 sterren)