Direct contact
of advies
voor een uitje?

Klik hier

Laatste
beoordeling

Voor een leuk dagje uit!
Survivallen met
de hele klas Lees meer

Huifkartocht Gelderland

Een huifkartocht is de ideale activiteit voor een leuk dagje uit. Boek voor een schoolreisje, bedrijfsuitje of familiedag een huifkartocht in Gelderland bij de Beekse Hoeve en geniet van de prachtige omgeving van de Veluwe.

Arrangementen op de Veluwe

Een huifkartocht is natuurlijk al een erg leuke activiteit, maar u kunt uw tocht compleet maken met onze verschillende arrangementen. Kies voor een tocht van 1,5 uur of 2 uur en combineer de huifkartocht met een lekkere picknick of een potje voetgolf.

Bekijk alle huifkararrangementen

Huifkartocht in Gelderland

Maak een prachtige huifkartocht door de bossen en de omgeving van de Veluwe, een echte beleving voor jong en oud. De luxe huifkarren zijn zeer comfortabel en zorgen ervoor dat u de omgeving goed kunt zien. Onderweg stopt de huifkar eventjes, zo kunt u even de benen strekken, een rondje wandelen of een foto nemen met de huifkar en de paarden.

Huifkartocht Gelderland

Huifkartocht op locatie

Wilt u op een andere locatie een huifkartocht organiseren als bijvoorbeeld een bedrijfsuitje of familiefeest? Bij de Beekse Hoeve is het mogelijk om een huifkartocht te boeken op locatie. Wij komen door geheel Nederland met onze huifkarren, de prijs is hierbij afhankelijk van de plaats, de reistijd en het aantal personen.

Bekijk de mogelijkheden

Vragen?

Heeft u vragen over onze huifkartochten in Gelderland of wilt u meer weten over de verschillende arrangementen? Neem contact met ons op en wij helpen u verder.

Contact