Direct contact
of advies
voor een uitje?

Klik hier

Laatste
beoordeling

E-Shopper Tour
over de Veluwe Lees meer:

Met z'n allen een gezellig, leuk en origineel dagje uit Veluwe

Dagje uit Veluwe

Een dagje uit op de Veluwe? Op zoek naar een leuk bedrijfsuitje of een activiteit voor een vrijgezellenfeest of kinderfeestje? Kom naar De Beekse Hoeve!

Een heerlijk dagje uit Veluwe

De Veluwe is zo divers in alle opzichten, dat een dagje uit op de Veluwe nooit hetzelfde zal zijn. Het soort activiteit, de omgeving of het gezelschap, alles speelt mee in de uiteindelijke beleving.

Bij De Beekse Hoeve is een ding zeker, u kijkt altijd terug op een leuke dag! Wij maken van uw dagje weg op de Veluwe een echte belevenis. Of u nou een losse activiteit doet of een arrangement, wij willen dat iedereen met een lach op het gezicht weggaat.

Een dagje uit op de Veluwe is bij De Beekse Hoeve een schot in de roos!

Een hele dag genieten van de Veluwe

U hoeft zich tijdens uw dagje uit op de Veluwe niet te vervelen bij De Beekse Hoeve. Naast onze leuke activiteiten hebben we ook een aantal samengestelde arrangementen.

Deze bestaan uit gecombineerde activiteiten of eet mogelijkheden. Hierdoor kunt u de hele dag genieten van de Veluwe en hoeft u niet aan het eten te denken. Alles wordt voor u geregeld. De arrangementen zijn ook ideaal voor familie-uitjes, bedrijfsuitjes, vriendenuitjes, vrijgezellenfeesten of schoolreisjes

Bekijk al onze arrangementen

Huifkartochten op de Veluwe

Bij De Beekse Hoeve organiseren we verschillende huifkartochten aan die u meenemen naar de mooiste plekjes. Daarnaast zijn er ook mogelijkheden om de huifkartocht te combineren met een picknick, voetgolf, of een huifkartocht met een oer-Hollandse activiteit: GPS Klootschieten!

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw groep? Neem dan gerust contact met ons op en dan bespreken we graag samen met u over de opties en voorkeuren. Bij ons is ook maatwerk mogelijk. Samen gaan we om de tafel en bespreken we alle mogelijkheden.

Een samengesteld arrangement? Meerdere activiteiten op één dag of zelfs meerdere dagen? Met catering of zonder? Misschien heeft u nog andere wensen die niet op onze website staan? Dat maakt niet uit. Alles is bespreekbaar bij ons. Uw dagje uit op de Veluwe moet een feestje zijn. Samen gaan we kijken wat er mogelijk is om er een succes van te maken!

Een dagje uit op de Veluwe

Bent u benieuwd wat u er allemaal mogelijk is bij De Beekse Hoeve. Klik hieronder verder om te zien wat wij allemaal voor u kunnen betekenen. Heeft u vragen, wilt u meer informatie of is er iets niet duidelijk? Aarzel dan niet om te bellen of een mail te sturen. 

Bekijk al onze activiteiten

Een overnachting erbij boeken?

We snappen het als u na een dagje uit Veluwe geen zin meer om naar huis te rijden. Daarom kunt u ook overnachten in de prachtige natuur op de Veluwe bij De Beekse Hoeve. Wij hebben verschillende accommodaties die allemaal luxe en sfeervol zijn ingericht.

U kunt er zelfs een jacuzzi sessie bijboeken van maar liefst twee uur! Dat is pas een lekker tot rust komen en ontspannen na een actief dagje uit Veluwe!

Boek een dagje weg Veluwe

Ons aanbod voor een dagje weg op de Veluwe is groot. Vandaar dat we er graag voor u een aantal activiteiten uitlichten.