Direct contact
of advies
voor een uitje?

Klik hier

Laatste
beoordeling

E-Shopper Tour
over de Veluwe Lees meer:

Dagje uit op de Veluwe

Dagje uit Veluwe

Een dagje uit op de Veluwe? Op zoek naar een leuk bedrijfsuitje of een activiteit voor een vrijgezellenfeest of kinderfeestje? Kom naar De Beekse Hoeve!

Dagje uit op de Veluwe

De Veluwe is zo divers in alle opzichten, dat een dagje uit op de Veluwe nooit hetzelfde zal zijn. Het soort activiteit, de omgeving of het gezelschap, alles speelt mee in de uiteindelijke beleving. Bij De Beekse Hoeve is een ding zeker, u kijkt altijd terug op een leuke dag! Wij maken van uw dagje weg op de Veluwe een echte belevenis. Of u nou een losse activiteit doet of een arrangement, wij willen dat iedereen met een lach op het gezicht weggaat.

Een dagje uit op de Veluwe is bij De Beekse Hoeve een schot in de roos!

Een hele dag genieten van de Veluwe

Op de Veluwe hoeft u zich niet te vervelen bij De Beekse Hoeve. Naast onze leuke activeiten hebben we ook een aantal samengestelde arrangementen. Deze bestaan uit gecombineerde activiteiten of eetmogelijkheden. Hierdoor kunt u de hele dag genieten van de Veluwe en hoeft u niet aan het eten te denken. Alles wordt voor u geregeld. De arrangementen zijn ook ideaal voor familieuitjes, bedrijfsuitjes, vriendenuitjes, vrijgezellenfeesten of schoolreisjes

Bekijk al onze arrangementen

Huifkartochten op de Veluwe

Bij De Beekse Hoeve organiseren we verschillende huifkartochten aan die u meenemen naar de mooiste plekjes. Daarnaast zijn er ook mogelijkheden om de huifkartocht te combineren met een picknick, voetgolf, of een huifkartocht met een Oer-Hollandse activiteit: GPS Klootschieten! Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw groep? Neem dan gerust contact met ons op en dan bespreken we graag samen met u over de opties en voorkeuren.

Bekijk de mogelijkheden

Boek een dagje uit

Ons aanbod voor een dagje weg op de Veluwe is groot. Vandaar dat we er graag voor u een aantal activietiten uitlichten.

Bekijk al onze activiteiten