Direct contact
of advies
voor een uitje?

Klik hier

Laatste
beoordeling

Teambuilding, Vergaderen,
Retraite in de natuur Lees meer:

Met z'n allen een gezellig, leuk en origineel dagje uit Veluwe

Dagje uit Veluwe

Een dagje uit Veluwe? Op zoek naar een leuk bedrijfsuitje, activiteit voor een vrijgezellenfeest, kinderfeestje, vereniging of voor uw school? Dan bent u bij De Beekse Hoeve aan het juiste adres. 

We organiseren allerlei geweldig leuke activiteiten, zoals huiffietstochten, pijl en boogschieten, bamboe bouwen, safaritochten en nog veel meer! Op zoek naar een origineel uitje op de Veluwe? Bekijk dan snel hieronder de originele activiteiten van De Beekse Hoeve.

Bekijk hier onze activiteiten

Een heerlijk dagje uit Veluwe

De Veluwe is zo divers in alle opzichten, dat een dagje uit Veluwe nooit hetzelfde zal zijn. Het soort activiteit, de omgeving of het gezelschap, alles speelt mee in de uiteindelijke beleving. Er zijn zoveel variabelen en hierdoor zal elk uitje bij ons en in het algemeen op de Veluwe anders zijn. 

Bij De Beekse Hoeve is één ding zeker, u kijkt altijd terug op een leuke dag! Wij maken van uw dagje weg op de Veluwe een echte belevenis. Of u nou een losse activiteit doet of een arrangement, wij willen dat iedereen met een lach op het gezicht weggaat.

Een dagje uit op de Veluwe is bij De Beekse Hoeve een schot in de roos!

Een origineel uitje op de Veluwe

Op zoek naar een origineel uitje op de Veluwe? Bij De Beekse Hoeve hoeft u zich niet te vervelen. We organiseren veel leuke en originele uitjes op de Veluwe.

Bij ons is het gegarandeerd een heerlijke dagje weg op de Veluwe. Naast onze originele uitjes hebben we ook een aantal samengestelde arrangementen. 

Deze bestaan uit gecombineerde activiteiten of eet mogelijkheden. Hierdoor kunt u de hele dag genieten van de Veluwe en hoeft u niet aan het eten te denken. Alles wordt voor u geregeld. De arrangementen zijn ook ideaal voor familie-uitjes, bedrijfsuitjes, vriendenuitjes, vrijgezellenfeesten of schoolreisjes.

Alles is bespreekbaar en maatwerk is bij ons mogelijk. Kortom: op zoek naar een origineel dagje uit? Neem dan contact op met ons!

Stel uw eigen dagje samen

Bij De Beekse Hoeve organiseren we verschillende safaritochten aan die u meenemen naar de mooiste plekjes op de Veluwe. Daarnaast zijn er ook mogelijkheden om de safaritochten te combineren met een picknick, voetgolf, of met oer-Hollandse activiteit: GPS Klootschieten!

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw groep? Neem dan gerust contact met ons op en dan bespreken we graag samen met u de opties en uw voorkeuren. Zoals al eerder benoemd is bij ons ook maatwerk mogelijk. Samen gaan we om de tafel en bespreken we alle mogelijkheden. Zo kunt uzelf uw eigen dagje uit op de Veluwe plannen. 

Wilt u een samengesteld arrangement? Meerdere activiteiten op één dag of zelfs meerdere dagen? Met catering of zonder? Misschien heeft u nog andere wensen die niet op onze website staan? Dat maakt niet uit. Alles is bespreekbaar bij ons. Uw dagje uit op de Veluwe moet een feestje zijn. Samen gaan we kijken wat er mogelijk is om er een succes van te maken! 

Met de familie op pad

Wilt u een dagje weg met de familie of langer, zoals voor een familieweekend? Op onze website kunt u op u gemak al onze activiteiten doornemen. Meerdere families zijn u al voorgegaan en met succes. Nog nooit op de Veluwe weg? Dan is dit het perfecte moment om een dagje weg op de Veluwe te organiseren.

Geniet van de frisse buitenlucht en aanschouw hoe mooi dit grote natuurgebied is. Misschien spotten jullie nog een hert! Combineer het familieweekend met origineel uitje op de Veluwe. Het wordt één groot feest!   

Vriendenuitje met overnachting boeken

Met een stel vrienden op iets leuks organiseren voor uw vriendenweekend. We hebben leuke activiteiten voor kleine groepen. Wat dacht u van GPS Voetbal, E-Shopper Tour of een huiffietsentocht. Na een leuk op de Veluwe wilt u natuurlijk niet maar naar huis rijden. Lekker iets eten met een versnapering. Dat wilt toch iedereen? En dat snappen wij heel goed.

Uw vriendenuitje eindigen met een overnachting op de Veluwe is daarom heel logisch. Daarom kunt u ook overnachten in de prachtige natuur op de Veluwe bij De Beekse Hoeve. Wij hebben verschillende accommodaties die allemaal luxe en sfeervol zijn ingericht.

U kunt er zelfs een jacuzzi sessie bijboeken van maar liefst twee uur. Korter is natuurlijk ook mogelijk, maar als u eenmaal zit dan vliegt de tijd voorbij. Dat is pas een lekker tot rust komen en ontspannen na een actief dagje uit Veluwe!

Boek een origineel uitje op de Veluwe

Ons aanbod voor een origineel uitje op de Veluwe is enorm. Vandaar dat we er graag voor u een aantal activiteiten uitlichten. Bekijk hieronder onze uitgelichte activiteiten op de Veluwe die u kunt ondernemen voor een gezellig dagje uit op de Veluwe. We zien uw aanvraag graag tegemoet!  

Bekijk hier alle uitjes op de Veluwe