Direct contact
of advies
voor een uitje?

Klik hier

Laatste
beoordeling

E-Shopper Tour
over de Veluwe Lees meer:

Alle ervaringen

11-09-2020

Wat heeft ons gezin ontzettend genoten van de tocht met de safariwagen en de super lunch onderweg. Jammer dat de fietstocht een beetje in het water viel. Maar wij kijken terug op een hele mooie dag. 30 augustus 2020.

11-07-2020

Eind juni hebben we de Hoge Veluwe safaritocht gedaan. Goed georganiseerd. Wij hadden er een picknicklunch bijbesteld (deze was gevarieerd, erg goed). Leuk dat er een gids mee gaat op deze tocht. De wandeling naar de observatiepost was een leuke afwisseling.

05-07-2020

Vandaag familiedag. We hadden in overleg met Leonie ivm corona 2 fietstreinen zodat de hele familie samen kon fietsen.
Heel veel plezier gehad, ook door de mooie route die we via gps meekregen. Dit is echt een aanrader. Ik kom weer terug want is ook leuk om met vrienden te doen.

04-07-2020

Vandaag ons jaarlijkse vriendenuitje hier gehouden. Nu is de combi slecht weer met corona maatregelen niet de beste combi maar wat zijn deze mensen gastvrij en creatief in de dag zo leuk, gezellig en ontspannen mogelijk te laten verlopen. Van een gezellige ontvangst met wat lekkers, een goed verzorgde en heerlijke lunch, leuke accomodatie tot de activiteiten zelf, alles even leuk en gezellig.
Daarnaast hebben ze sinds kort ook erg leuke huisjes die je kan huren in deze prachtige omgeving. Ik kom hier zeker nog eens terug

04-11-2019

Afgelopen zaterdag een familiedag. Grote groep. Alles was tot in de puntjes geregeld. Heel erg bedankt

18-08-2019

We hebben gisteren met de gehele familie genoten van de Safari tocht.
Het bloemetje voor de verjaardag van onze vader vonden wij super attent. Vriendelijke chauffeur.
Kortom zeker een aanrader.

22-06-2019

Geweldige familiedag verzorgd door de Beekse Hoeve! Absoluut een aanrader. Wij hadden de safari express met picknick. Mooie tocht,leuke chauffeur en uitleg onderweg en heerlijke picknick.
Daarna boerengolf, erg leuk. De afstand terug naar het restaurant was iets verder dan 900 meter, maar goed te doen. De bbq prima verzorgd en erg lekker. Kortom: kunnen we iedereen aanraden die iets leuks wil organiseren voor een groep!

03-04-2019

We kijken terug op een heerlijke dag!
30 maart waren we 30 jaar getrouwd. Met de familie vriendelijk ontvangen bij restaurant de 3ster. Daarna olv Marcel en Gerard een mooie huifkartocht mét zelfs een bloemetje voor de bruid en lekkere picknick.
Aansluitend de boerenmidgetgolf en een springkussen voor de kleintjes. Dank jullie wel allemaal! Dit is echt een aanrader!

21-09-2018

We hebben 19 September 2018 een ontzettend leuke dag gehad.alles was perfect geregeld en werd met veel enthousiasme gedaan.
We hebben allemaal genoten.
1 minpuntje was de saté . Dit waren pennen met grote brokken kipfilet , niet gekruid of in de marinade. Verder was ook de barbecue goed geregeld.
Als we weer iets te vieren hebben, zeker voor herhaling vatbaar .

17-09-2018

Wij hebben zaterdag onze nichtendag bij jullie gehad. Het was een fantastische ervaring. Heel goed georganiseerd. Wij hebben genoten van de huifkar tocht met picknick en boermidgetgolf. Een echte aanrader.

Deel ook je ervaring