Direct contact
of advies
voor een uitje?

Klik hier

Laatste
beoordeling

Teambuilding, Vergaderen,
Retraite in de natuur Lees meer:

Leukste schoolreisje in Gelderland

Leukste schoolreisje in GelderlandVoor uw schoolklas een schoolreisje in Gelderland organiseren? Wij hebben een breed aanbod van schoolreisjes. De schoolreisjes die wij organiseren variëren van survivallen of een huifkartocht, tot vlotten bouwen of een combinatie van activiteiten. Een schoolreisje vieren in Gelderland? Kom naar de Beekse Hoeve!

Leuke, leerzame en sportieve schoolreisactiviteiten

Niets is zo leuk, maar ook zo spannend als een schoolreisje! Met de hele klas op pad is ontzettend gezellig. Een passende activiteit bedenken voor een schoolreisje Gelderland kan erg lastig zijn.

Gelukkig kunt u bij De Beekse Hoeve kiezen uit veel verschillende activiteiten die erg geschikt zijn voor een schoolreisje. Wij organiseren veel schoolreisjes per jaar, maar ook familie uitjes, kinderfeestjes en dagjes uit voor jong en oud

Bekijk alle schoolreisjes

Survival in Gelderland

Voor kinderen is het ontzettend leuk om te survivallen. Bij De Beekse Hoeve kunnen jullie een survival Gelderland doen. Eén van de meest uitdagende activiteiten om te doen. Hierbij wordt een parcour afgelegd met verschillende obstakels. Dit is ontzettend goed voor de teambuilding en voor het groepsgevoel.

Het leukste schoolreisje van Gelderland

Het leukste schoolreisje van Gelderland organiseren? Bij ons zijn er diverse arrangementen beschikbaar met veel verschillende soorten activiteiten die bij ons te ondernemen vallen. Wij organiseren niet alleen survival of teambuilding activiteiten, maar ook meer traditionele activiteiten zoals huifkartochten, vlotten bouwen en safari tochten. De keus is bij ons reus en er zit voor iedereen wel iets tussen. Het leukste schoolreisje van Gelderland organiseert u bij ons!

De leukste uitjes

Tijdens een safaritocht beleeft u in 1,5 of 2 uur de Veluwe. De groep mag instappen en ze leren alles over de prachtige Veluwe en de bijzondere natuurlijke verschijnselen. Dit is een ideaal leerzaam uitje waar de kinderen reeën, zwijnen, vossen en runderen kunnen spotten. Ook kunnen ze op een prachtig uitkijkpunt staan om de heide te zien. Dit uitje is perfect te combineren met één van de andere uitjes zoals vlotten bouwen, bamboe bouwen of een ander leuk uitje. 

Kies een passend schoolreisje in Gelderland

Onze schoolreisjes in Gelderland staan allemaal in het teken van samenwerken en worden ook wel teambuilding voor kids genoemd. We hebben meerdere pakketten, waarbij het bronzen, zilveren en gouden pakket het meest gekozen zijn. De pakketten verschillen onderling qua duur en activiteiten.

Bent u geïnteresseerd in onze leuke en leerzame activiteiten op de Veluwe? Neemt u dan contact met ons op. Wij voorzien u graag over extra informatie.

Schoolreisje in Gelderland