Direct contact
of advies
voor een uitje?

Klik hier

Laatste
beoordeling

Teambuilding, Vergaderen,
Retraite in de natuur Lees meer:

Kinderfeestje Gelderland

Kinderfeestje Gelderland

Is uw zoon of dochter binnenkort jarig? Vaak wordt dat gevierd samen met vriendjes en vriendinnetjes tijdens leuke kinderfeestjes. Bent u op zoek naar een leuk kinderfeestje Gelderland? Ontdek de gezelligste activiteiten bij Beekse Hoeve.

Een kinderfeestje in Gelderland organiseren?

Organiseer een kinderfeestje bij de Beekse Hoeve nabij de Veluwe! Er is bijna niets spannender dan een survival op een eiland. Klimmen, klauteren en meedoen aan activiteiten op een afgesloten eiland. De Beekse Hoeve heeft speciaal voor kinderen leuke activiteiten ontworpen, ideaal voor kinderfeestjes! De activiteiten worden gedaan op en om een eiland op de Veluwe.

Survival eiland

Het survival eiland is helemaal ingericht op het vermaken van kinderen en spannende activiteiten beleven. Onder begeleiding van onze professionele sportleraar kunnen de kinderen zich goed vermaken. Leuke survival hindernissen worden gecombineerd met toffe opdrachten en samenwerkingsoefeningen. Een aanrader voor een kinderfeestje Gelderland!

Survival

Robin Hood tijdens het pijl en boogschieten

Steeds populairder wordt pijl en boogschieten bij kinderfeestjes. Door actie films en series is het pijl en boogschieten ontzettend populair. Erg leuk om eens zelf uit te proberen! Kruip in de huid van Robin Hood tijdens deze activiteit. Dit is ook erg goed te combineren met andere activiteiten.

Uitdagende GPS Disc Golf

Een andere leuke activiteit voor een kinderfeestje Gelderland is GPS Disc Golf. Met een GPS gaan jullie de bossen in. Hier leggen de spelers een parcours af per GPS. Door de bossen, heide en zandverstuiving wordt gelopen en gerend. Zoals het bekende spel Klootschieten moet er met zo min mogelijk werpen worden gespeeld met een disc. Deze activiteit kunt u leuk combineren met bijvoorbeeld een picknick of een huifkartocht.

Vlotten bouwen

Wie is er het beste en het snelste in een vlot bouwen? Vlottenbouwen is een ontzettend leuke groepsactiviteit voor een kinderfeestje Gelderland. Zo snel mogelijk én natuurlijk zo droog mogelijk de overkant van het meer bereiken. Dit doen we door een vlot te bouwen met touwen, palen en tonnen. Spannend!

Piramide bouwen

Wist u dat van bamboe super mooie dingen gebouwd kunnen worden? Tijdens het bouwen van een mooie piramide van bamboe werken jullie als team samen. Met bamboestokken en elastieken maken jullie prachtige kubussen tot een piramide van wel 5 meter hoog.

Boerenmidgetgolf

Wat dacht u van een variatie op boerengolf en midgetgolf? Met ons Boerenmidgetgolf krijgt u veel plezier in de weilanden. Het parcours bevat 18 hindernissen en is geschikt voor kinderen vanaf 5 jaar. Het spel wordt gespeeld met een klomp aan een bezemsteel en een klein voetbal. De holes zijn gemaakt van boeren attributen, een unieke belevenis!

Verschillende activiteiten tijdens het kinderfeestje Gelderland

Een gezellig en uniek kinderfeestje Gelderland beleeft u met verschillende activiteiten op de Veluwe. De kinderen kunnen zich hier urenlang vermaken. Zeker wanneer u verschillende activiteiten combineert. Ga bijvoorbeeld pijl en boogschieten en vlotten bouwen voor een actief kinderfeestje of juist piramide bouwen en picknicken voor een teamactiviteit. Stel het eigen kinderfeestje samen!

Ontdek alle activiteiten

De activiteiten zijn ook leuk voor bedrijfsuitje Veluweschoolreisje Gelderland of een dagje uit met familie