Direct contact
of advies
voor een uitje?

Klik hier

Laatste
beoordeling

Teambuilding, Vergaderen,
Retraite in de natuur Lees meer:

Vrijgezellenfeest op de Veluwe

Vrijgezellenfeest VeluweOp zoek naar een dagje uit in Gelderland voor een vrijgezellenfeest? Vier het vrijgezellenfeest bij de Beekse Hoeve op de Veluwe!

Leuk vrijgezellenfeest in Gelderland

Een bruiloft is één van de mooiste dagen en dat moet gevierd worden. Neem de aanstaande bruid of bruidegom mee voor allerlei leuke, spannende en uitdagende activiteiten tijdens een vrijgezellenfeest Veluwe. Naast pijl en boog schieten, voetgolf, buksschieten en sumoworstelen zijn er nog veel meer activiteiten Veluwe mogelijk voor een vrijgezellenfeest op de Veluwe.

De Beekse Hoeve biedt tal van vrijgezellenfeesten

Een vrijgezellenfeest is ontzettend leuk. Samen met verschillende familieleden en vrienden gaan jullie op pad om de bruid of bruidegom een leuke dag te bezorgen. Het is vaak erg lastig om een hele dag goed in te plannen. Gelukkig heeft De Beekse Hoeve veel ervaring met het organiseren van vrijgezellenfeesten. We denken dan ook graag met u mee over de mogelijkheden. Jullie kunnen bijvoorbeeld een survival Gelderland doen, een mooie huifkartocht met lekker eten of een potje voetgolf spelen. 

Populaire activiteiten bij De Beekse Hoeve

Er zijn een aantal populaire activiteiten voor de vrijgezellenfeesten die wij regelmatig organiseren. Denk hierbij aan een E-choppertocht, deze zie je regelmatig op de Veluwe. U gaat dan met de groep langs allerlei mooie en leuke plaatsen op de Veluwe. Ook wordt er vaak gekozen voor een Huiffietsentocht met GPS, ziet u de groep al gaan? De meeste groepen willen de dag dan gezellig afsluiten met een borrel, dat kan in de Safariloungetent! Hier kunt u genieten van een gezellige lunch of een borrel. Geniet van de rust en ruimte om de tent heen en ervaar met jouw groep een heerlijke tijd, zonder dat je op hoeft te letten hoe laat het wordt, want er zijn meerdere accommodaties waar uw groep in kan blijven slapen. Vooral voor de toekomstige bruid of bruidengom is dat natuurlijk ideaal.

Waarom een vrijgezellenfeest op de Veluwe?

Een vrijgezellenfeest bij ons op de Veluwe heeft vele voordelen. De Veluwe is een divers gebied met veel verschillende soorten landschappen en hierdoor zijn er veel activiteiten te organiseren. Van boogschieten tot aan speurtochten en vlotten bouwen en nog veel meer! De Veluwe is uitermate geschikt voor een vrijgezellenfeest en hierdoor is ons aanbod ook enorm groot. U heeft bij ons de keuze uit veel geweldige activiteiten en deze zijn ook te combineren.

Wilt u een programma samenstellen en er een dagje uit van maken? Dat is geen probleem want bij ons is maatwerk zeker mogelijk. Neem hieronder contact met ons als u hiervan gebruikt wilt maken of dat u gewoon meer informatie nodig heeft of wat vragen wilt stellen! Een vrijgezellenfeest op de Veluwe dat organiseren wij het beste.

Neem hier contact met ons op

Op naar het leukste vrijgezellenfeest ooit?

In overleg met u stellen we graag een arrangement samen waardoor het een onvergetelijk vrijgezellenfeest op de Veluwe wordt! Elke vrijgezellenfeest is uniek en verdient op maat samengestelde activiteiten. Door onze jarenlange ervaring stellen we samen met u een geweldige dag samen. Neem contact met ons op en bezorg de aankomend bruid of bruidegom een geweldige dag!

In 2024 een vrijgezellenfeest organiseren

Gaat jouw vriend/vriendin of iemand uit je familie trouwen en wil je in 2024 een leuk vrijgezellenfeest op de Veluwe organiseren? Bij De Beekse Hoeve plan je het leukste vrijgezellenfeest! De leukste activiteiten bieden we aan, zoals: borrel safari tour, vlotten bouwen en ga zo maar door!
 

Ja, ik wil een geweldig vrijgezellenfeest organiseren!