Direct contact
of advies
voor een uitje?

Klik hier

Laatste
beoordeling

Teambuilding, Vergaderen,
Retraite in de natuur Lees meer:

Activiteiten Veluwe

Activiteiten Veluwe

Heeft u binnenkort een bedrijfsuitje, familieuitje, vriendenuitje, kinderfeestje of schoolreisje? Dan bent u op zoek naar leuke activiteiten die jullie samen kunnen doen.

Moon Roke:

"Ik werd verrast door mijn vriendinnen en zussen met een uitje . Dit werd de tour met Henk in de safarikar en we hebben genoten van zijn verhalen en de kennis die Henk heeft. Henkie bedankt Henkie bedankt Henkie bedankt dit hebben we hem toegezongen. Groetjes de meiden uit Den Haag"

Bekijk alle activiteiten op de Veluwe

 

Leuke activiteiten Veluwe

Vaak is het enorm lastig om leuke activiteiten te bedenken voor jong, oud of gemengd. Bij Beekse Hoeve kunt u verschillende activiteiten rondom de Veluwe combineren voor een geweldig dagje uit!

Arrangementen voor groepsactiviteiten

Een leuk dagje uit kunt u gemakkelijk organiseren met de arrangementen van de Beekse Hoeve. Bij veel arrangementen zit een gezellige activiteit en een maaltijd. Zo kunt u kiezen voor een Pannenkoekentocht, Picknicktocht, All-in Strand BBQ of een Veluws Buffettocht. Dit is ideaal bij bedrijfsuitjes en familiedagen. U hoeft niet na te denken over het eten, dat wordt helemaal voor jullie geregeld.

Arrangementen

Diverse activiteiten Veluwe

Bij De Beekse Hoeve vindt u veel verschillende activiteiten Veluwe. Er zijn veel verschillende teambuilding activiteiten, sportieve activiteiten en unieke activiteiten.

Enkele activiteiten die u bij ons kunt doen, zijn: survivallen, buksschieten, boerenmidgetgolf, Gps steptocht, vlotten bouwen, Gps voetgolf of Oud Hollandse spelletjes. De verschillende activiteiten Veluwe zijn ontzettend leuk om met een groep te doen. De verschillende activiteiten kunt u vaak combineren. Hierdoor creëert u een eigen dagje uit Veluwe met uw favoriete activiteiten.

Activiteiten

Huifkartochten in Gelderland

De Beekse Hoeve biedt verschillende Huifkartochten Veluwe aan. Een aantal tochten kunt u ook combineren met activiteiten Veluwe. De huifkartochten vinden plaatsen in de mooiste huifkarren van de Veluwe en omstreken. Voor jong en oud is het een leuke manier om de Veluwe te ontdekken. De huifkartocht is ook geschikt voor rolstoelen.

Safari tocht op de Veluwe

Op avontuur in de Veluwe? Ontdek de prachtige natuur in De Veluwe Safari Express welke vertrekt vanaf Otterlo. De Veluwe Safari tocht vindt plaats in het bekende gebied “De Planken Wambuis”. Hier leven wilde paarden en Schotse hooglanders. Hier kunt u zelfs wilde zwijnen tegen komen. Daarnaast is de natuur erg mooi en kijkt u hier uw ogen uit.

Activiteiten voor scholen

Ook voor scholen regelen wij leuke programma's voor scholen. De Beekse Hoeve organiseert speciaal voor scholen en verenigingen activiteiten op de Veluwe die zowel leuk als leerzaam zijn! Zo kunt u kiezen voor een gezellig huifkartocht, veel plezier met vlotten bouwen, een avontuurlijke safaritocht, of op pad met de boswachter naar de mooiste plekjes en op zoek naar de dieren op de Veluwe!

Activiteiten voor scholen

De leukste dagjes uit

Een leuk bedrijfsuitje, dagje uit met de familie, kinderfeestje of schoolreisje organiseren? Bij de Beekse Hoeve denken we graag met u mee. De leuke activiteiten rondom de Veluwe zorgen altijd voor een geslaagde dag. Uit de vele activiteiten kan het lastig zijn een keuze te maken. Wij bespreken graag met u de opties om zo de juiste keuze te kunnen maken. Of het nu gaat om een losse activiteit op de Veluwe voor uw bedrijf of familie of een geheel dagje uit, er is veel mogelijk!

Contact